Zuhal_Y kadin cahilse zaten cocuga asi yaptirsan da o cocuktq illaki bi ihmal sonucu yine biseyler cikar, fizyolojik cikmasa psikolojik cikar, bilim diyoruz ama benim ingilizcem var yabanci yerli kaynaklari inceleyerek okurum akademik kelime hazinem cok iyidir recete bile okuyabiliyorum, ki bu kanaatlere yine doktirlar sayesinde vardim, dunya da en büyük mafya ilac ve futboldur diye bi gercek var, zamaninda kanser hastaligini çözen doktorlar aktarlar bir bir faili mechule kurban gitmisken, devrim arabalari aselsanin telefonlari katekulkeye getirilip engellendi, tekstil ulkesi ozdilek diil arrik herkes fransiz marka piere cardin ile ceyiz diziyor bunlar cok acik oyunlar, cola turka batırıldı, panda dondurma batirildi, ilk asiyi ureten ulke bizdik ama ina da parmak sokup bulandirsilar arrik guvenmek defil yeniden tertemiz aşılarımizi uretecek bilim merkezlerine agirlik verilmeli, kesinlikle aşı karsiti diilim tam tersi keske bu alanda ulkeme ivme atlatacak hamleleri yapabilsem, cuzzam asisini turkan saylan uretti, ilk çiçek aşısı ulkemizde yapilirken avrupanin haberi bile yoktu, daha niceleri, once bilim insanlarimizi yurtdışına cekip bizi siyaset futbolla oyaladilar, simdi bir kac hamle uyaniyor diye baska yerden saldiriyorlar, ozellikle saglik ve egitim sektörümüzün gidisi çok kötü, kuvayi milliye misali bu toplumu yine halk ayaga kaldiracak, farkindalik adina mucadele etmeli bilincli olmali bilincli evlatlar yetistirmeliyiz. Gunlere katiliyorum herkes cocugunun meslek sahibi olup para kazanmasi icin mucadele icinde, cocugum bilincli olsun japonya vari ulkesini zirveye cikaracak calismalar yapsin bilinci hak getire. Ha birde bebek besikte millet ceyi örüyo😬