Canmbebegim yaptirmadim gereksiz bi aşı, cunku normal dogum olsaniz kesi esnasinda tetanoz olmaniz arrik cok zor devir eski devir diil, ki bi hamileyken bir de dogumda yapiyorlar ne alaka, tamamen ilac sektörünün paraya dönüşmesi, hamilelere para ugruna ilac hap asi dayatiyorlar, ki sma hastaligi lna sebep oluyor diyen doktorlar var l, eskid n sma hastasi bu kadar diildi simdi mutasyonlu bebekler doguyor cok tuhaf, paragozlerin bebeklere bile acimadigi bu dunyada para insanlarin twk hedefi olmus herseui yaparlar hic suphem yok, tedbirli olmaliyiz. Bebegime de hic bi asiyi yaptirmak istemiyorum bir yil once tam tersini dusunur bilime guvenirdim sindi oyle dusunmuyorum, bebeklerin adrenalini yuksek andayken alinan kanlar zenginlere genclik serumu olarak sunuluyor satiliyorken, sunnet derileri pazarlanirken, yonca evcimik bile bktoks degil canli seysi diye kivirdi hangi bebegin kanına bulastilar kimbilir daha neler oluyor, onca bebek kayboluyor cocuklar denek yapiliyor konu cok aci, Allah esirgesin