Liimon Beyss bi ara bakmıştım internette yazıyordu. Ordan bakabilirsiniz. Ama sağlıklı olmadığını mikrop kapabildiğini okumuştum. İlkel dönemde bu şekilde anlaşılıyormuş. Hürrem’e baktıkları bi sahne bile varmış
Beyss Patatess ay o kadar meraklı bir insanım ki testler bazen bozuk olabiliyor ya güvenemiyorum testlere kan için de acilde bakmadılar sağlık ocağında da kendi doktorum olmadığı için kan almadılar 😩😩
Patatess Beyss Birkaç tane erken gebelik testi alırsanız net oluyor aslında. Dikkatli olun öyle evde bakayım derken bir kaza çıkmasın😅
minikbebegim06 Beyss teste güvenmeyip kendi elinizle doğru bile olmayacak sonuca nasıl güveneceksiniz yüzde yüz doğru diye bir şey yok ki birde acile gidip gebelik testi yaptircam derseniz bakmazlar zaten acil bir durum değil diye
Beyss minikbebegim06 deneyeceğim diye bir şey söylemişim onu nereden çıkardınız yapan var mı diye sordum sadece ?
Aslaninannesi_ Kız ben doktora bile alttan muayene olmadım sendeki cesaret 😀 hastaneye git acilde kan ver
Meyra25 Arkadaşların dediği gibi 3 test alın erken test mutlaka doğrusunu gösterir inanın bende ilk bir tane yaptım net cift cizgi gördüm hemen iki tane daha aldırdım yane cok sükür imkanlarımız çok