Bhgdf Bellona intro bebek odası takımı takım olarakta parça olarakta satılıyor 2 yıldır kullanıyorum hiç sorum yaşamadım önce beşik olarak sonra genç odası olarak kullanılıyor https://www.ankarabellona.com/urun/intro-bebek-odasi-takimi/
Endoplazmik Seros3535 ben de pierra cardinden mideller beğendim hafta sonu bakmayı nasipse almayı düşünüyorum inşallah indirim de yaparlar:)
Seros3535 Endoplazmik İnşallah yaparlar bizde çok zorladık nakit vericez dedik Yok zaten indirimli uygun tuttuk fln dediler nakliyeyi bile bize ödettiler diğer mobilyacılara göre fiyatları bana makul geldiği için fazla zorlamadım bende açıkçası ama söz verdikleri tarihte gelmedi mobilyalar orda biraz sorun yaşadık
Endoplazmik Seros3535 ben de Ankara’daki pierra cardinleri arayıp istediğim modelin fiyatının uygun olanına gideyim diyorum. Yani hangisi uygun fiyat verirse modele..
-Cansu- Endoplazmik merhaba canım ben 3 yıl önce butik belis diye mobilyacidan aldım hayla taş gibi ve MDF sağlıklı boyaları fln fiyatları da piyasada emsallerine göre iyiydi bı bak istersen
Mickeylover Endoplazmik çilek 🍓 derim eskiden beri yıllarca dayanan ürünleri var biz de oradan aldık. Vivense ya da ikeadan uygun alacaklarınız o kadar kaliteli değil dokununca bile anlayacaksınız
Seros3535 Endoplazmik Ben İzmir’de yaşıyorum belki fiyat farkı vardır bide modeline göre değişiyordur muhakkak
Endoplazmik BabyAta canım jnanir misn gidip bundan aldık bugün ama iki kapakli aldim çok alan darlamasin diye
Sevincblbl ozlem6060 ne kadar tuttu acaba çok güzel olmuş bende böyle bakıyorum bizde bi soralım mobilyacıya o zaman
Hilob @“Endoplazmik” B butik mobilyadan aldım bakabilirsiniz vivense için çok sağlam olmadığını söyleyebilirim bir köşe takımım var ama maalesef uzun ömürlü değil oradan alınan eşyalar