Bilge-96 Melisahmet evet evet çok sık çektiriyoruz olabildiğince kaçmaya çalışıyorum ben de. İnşallah hamile kalırsam şirket gidip görüşeceğim zaten 🙏 umarım hayırlısı olur. Beni en iyi siz anlarsınız 🥺
Melisahmet Bilge-96 sağlıklıysa bebek cidden ne yaparsan yap bişey olmuyor aslında. Ama zaten genetik olarak sağlıksızsa da en ufacık bişeyde düşüyor. O yüzden Allaha sığın güven Allahım korusun
Bilge-96 Esiilaa yaa çok sevindim gözünüz aydın darısı başıma. Ben de olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah pozitifi görürsem bölüm değişikliği talep edeceğim bakalım
Esiilaa Bilge-96 evet bende kalp atısından somra talep edicem cunku olmaz yanı kesınlıkle cok agır bi iş içinde olamayan bilemez
Esma006 Bilge-96 bim de çalışıyorum beş palet mal atıyorum 5 kiloluk zeytinyağı vs 1 Kasım da işten ayrıldım şuan ise 6 haftalık hamileyim mal atarken bile hamileymişim haberim yok 😂
Bilge-96 Esma006 aaa maşallah ya demekki bu tarz şeylere bakmıyor bu iş sağlıklıysa Allah nasip ettiyse oluyor 🙏
Mikoosu Bende klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım öğretmenlik yapıyordum ve gittiğim okul uzaktı otobüsle sonra yürüyerek gidiyordum 2. Sınıf birde sürekli ayaktaydım o ay hamile de kaldım
Cnhavva Bilge-96 ben gebe kaldigim ay spor diyete baslamistim ip atliyodum agir hareketler yapiyodum hali falan bile yikamisligim var saglikliysa tutunucaksa tutunuyo bi sekilde bence 2.5 sene sonra oldu benim de o ay yediklerim haric pek de biseye dikkat etmemistim
Bilge-96 Cnhavva maşallah.. demekki dediğiniz gibi gerçekten sağlıklıysa engel değil bi tarz durumlar
Bilge-96 Esiilaa aynen öyle gerçekten.. bence bebek planlayanların bile bu tarz işlerde birimlerde çalışmaması gerekiyor ama onu anlatamıyoruz tabi
Esiilaa Bilge-96 kesınlıkle ama asla anlamıyorlar hem stres hem yogun tempo sürekli alarm sesi hiç saglıklı bir. Ortam değil gebelık ıcım umarım ıkımızde em kısa zamanda cıkarız 🫶🏻🫶🏻