Nur_Erdugan53 Otursun da bebeğin ense kalınlığı NT 1 .6 çıkması ne anlamına geliyor kafam çok karıştı korkuyorum anlayan var mı acaba
Tazeanneveminikleri Nur_Erdugan53 canım bizim ikili tarama yapılırken(13 haftalıktı sanırım) ense kalınlığı 1.5 çıkmıştı. Şu an 22 haftalığız. Doktor ense kalınlığı kaybolmuş demişti. Ve sakın moralini bozma. Sınır 3 diye biliyorum. 3ten sonra riskli görülüyor. İnşallah sizin de kaybolur gider 🥰
Mavera316 Nur_Erdugan53 bizimki 1.7 ölçülmüştü doktor normal demişti 12.haftada , bildiğim kadarıyla 3mm üstü riskli oluyor
Nur_Erdugan53 Alone Ya öyle mi Çok korktum ya İkili tarama testinde normal yazıyor bu ense kalınlığı 1.6 yazıyordu biraz korkuttu benim 2 gebeliğim baktığımda o 0.5 yazıyordu bu yüksek olunca biraz korktum Çok teşekkür ederim İnşallah sıkıntı yoktur
Alone Nur_Erdugan53 ultrason bulguları ile birlikte önemli olan kan sonucunuz. O da çıkınca belli olur umarım temiz gelir sonuçlarınız
Nur_Erdugan53 Barabar ya Teşekkür ederim burun kemiği için şöyle Bu da normal mi acaba pek anlamıyorum
Alone Nur_Erdugan53 bu yeterli değil cnm. Bkz rapor yazan yer önemli. Onu da doktordan alabilirsin sadece
Barabar Nur_Erdugan53 burun kemiği var bu sendrom riskini düşürür nazal bone yoktur olsaydı sikintiydi
Nur_Erdugan53 Tazeanneveminikleri ay Hadi inşallah Çok teşekkür ederim içime su Serpil Elim kolum titredi korkudan ay Yemin ediyorum daha 2 hafta var kontrolüme Yani az da özele gidiyordum Doktorum Bana 3 hafta sonra gel dedi ama iki üç gün İkili tarama testim hemen çıktı yani
Nur_Erdugan53 Mavera316 ay ya Hadi inşallah sıkıntı olmaz içime su serpildi yemin ediyorum burada Stresten ölüyordum
Tazeanneveminikleri Nur_Erdugan53 içinizi ferah tutun. Bol bol dua edin. Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🥰💐
Nur_Erdugan53 Tazeanneveminikleri Amin İnşallah canım cümlemizin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evladımızı🥰