Elif578 Bişeyler begendim ama ilk defa alıcam bilgim yok vergi filan mı ekleniyordu yoksa ürün fiyatı üzerinden mi ödeme yapıyorum nasıl oluyor yapan varsa bilgi verebilir mi acaba ?
AnayimBenAna_ Elif578 geçen biz eşimle yapacaktık 3000 tl lik bir alışveriş kabul etmedi sepette 1000 küsur olması gerekiyormuş bir alışverişin öyle bir uyarı verdi bizde anlamadık
CaglaBaykus Elif578 30 Euro alışveris limitiniz var sepete en fazla o kadar ürün ekleyebilirsiniz. Aldığıniz ürünlere +%60 vergi ödüyorsunuz. Devletimiz sağolsun baktı insanlae ucuza bisiler alıyor ben vergi alayım dedi. Yani 1000 TL’lik siparişinize 1600 TL ödüyorsunuz. Yinede Türkiye’den ucuza geliyor
gunesveguney Elif578 ben veriyorum sürekli ilk zamanlar sınır yoktu daha sonra devlet alışveriş sınırı ve vergi koydu. 1.080 TL’lik ürün alabiliyorsun 500-600 Tl de vergi oluyor o kadar onun dışında kapıda falan ekstra bir para çıkmıyor. Ürünleri sepete ekleyip ödeme işlemine geçtiğinde altta vergi tutarı vs çıkıyor
Smbemdy AnayimBenAna_ sadece 1000 tllik urun alabiliyorsun ona da 500 kusur vergi istiyor. Cok guzel seyler var ama yine pahaliya denk geliyor ..
edasaribek 1300tl lik limit var vergi haric fiyatlar yazan ben Bebek kamerasi aldimgayet guzel geldi 12.gun elimdeydi
Minikklerinannesi5 2 gün önce denedim çok güzel şeyler var ama 1050tllik limit var hiç bir şey alamıyorsun doğru düzgün neyse iki ayakkabı seçtim ödeme kısmına geçtim gümrük vergisi çıktı tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 500 tl falan vardı bende almaktan vazgeçtim