Kubracma Merhaba kızlar 2.li test yaptıranlar nasıl yapılıyor tam olarak ve kaçıncı haftanızda? 2 li test cinsiyet belli oluyor mu???
d190516 Kubracma ben 13+1 de yani dün girdim. Normalde özele gidiyorum devlette yaptırdım cinsiyet falan hiç bişey söylemiyorlar zaten sorduğum halde pişman oldum tamamen 😒10 gün sonra çıkıcak kan sonucun ense kalınlığı falan gayet iyi
Sbnmkls 12 hafta da yapılıyor. İlk olarak ultrason dA burun kemiği ense kalınlığına bakılıyor daha sonra kan veriyorsun 1 hafta sonra kan sonucun çıkıyor. Bizim cinsiyetimiz belli olmuştu canım hala aynı değişmedi
Deletedmom667 HalisEbruoban bende şimdi yaptırdım erkek olabılir dedi daha cok erken dedi. Cozemedım😂
HalisEbruoban Deletedmom667 canim erkekte genelde yanilma ihtimali daha dusuk hayirlisi olsun saglikli olsunlarda😀
turkansahin d190516 bende normalde özele gidiyorum. Ama 2 li taramayı dün devlette yaptım 13+3 duk sonuç bugün öğleden sonra aldim. Cinsiyeti bana da söylemediler
Damla01 Bende dun yaptirdim 12.haftamdayım. ultrasonda ense kalinligiyla burnuna bakti sonra kan verdim pazartesi alcam sonucu insallah. Cinsiyetede erkek gibi ama emin degilim 2 hafta sonra belli olur dedi 😊
turkansahin d190516 devlet hastanesine gittim ben malatyadaki siz nerdekine gittiniz ? Bilmiyorum valla sonuç 1 gün sonra çıkar dedi bende aldim dr a da gösterdim
turkansahin d190516 devlet hastanesine gittim ben malatyadaki siz nerdekine gittiniz ? Bilmiyorum valla sonuç 1 gün sonra çıkar dedi bende aldim dr a da gösterdim
d190516 turkansahin Aydın’da devlet hastanesine ama bizimki 10 güne çıkıcak oradaki doktora göstermicem zaten. Özelde kendi doktoruma göstericem 😊