Rbiabs _Gulcan_ doğum yaptım evet. Emre hocsdan kesinlikle çok memnunum. Hastane de iyi aslında hemşireler falan gayet iyiydi ama ben Konyaliyim bizim oralarda hastane temizliği falan çok daha üst düzeylerde Urfa’ya göre yine iyiydi temizdi ama başka illere göre çok da kıyaslamamak lazım. Ama ilgililerdi genel olarak doktordan da çok memnun kaldım
Ebrumaral Ben de Emre hocada doğum yapacağım. Takipli hasta muayenesi 1500TL. Ama gerçekten düzgün bir muayene oluyorsunuz. İlk doğumumu da onda yaptım. Çok memnunum. Diğerleri gibi 5 dakikalık bir muayene değil. Her muayenede yarım saat zaman ayırıyor. Her muayeneden sonra kafamız o kadar rahat ayrılıyoruz ki. Riskli gebelikler üzerine de uzman olduğundan bir sorununuz olursa başkasına göndermiyor, kendisi takip ediyor.
Merve_dkrr Ebrumaral ilk çocuğumda gittim bunda ilk kez gideceğim 3500 mü vereceğim yoksa 1500 mü acaba
Nurussemss epltkp benim gebelik yeni metrolife düşünüyrm, Esma öztürk, acaba sizin hangi doktordu, açıkçası doktorlar da bayanlara pek güvenmiyorum, erkekler daha iyi genelde. Kız kardeşim de doktor ama bn böyle düşünüyrm , erkekler daha iyi😅