Brgmde Alttan bakmıyormusunuZ dedim kanama alanınu karındandw görüyoruz dedi hocam alttan da baksanız dedm eliyle kontrol etti ultrason falan sokmadan yok kanama alanı falan dedi kanama falan varmı hokmj karındanda mı belli olyo
Deroli Brgmde kanama alanını ultrasondan görüyolar ve de kanama durumlarında kan akışını arttırmamak için alttan muayene etmek istemiyor çoğu hekim
1anonim Brgmde kız zaten düşük riskin varsa alttan bakılmaması lazım son çare alttan bakarlar ultrasonda herşey gözüküyor
Bbuusra Brgmde Evet üstten kanama alanı gözüküyor. Hatta doktor bak buralar demişti bana ama alttaysa usg ile bakmıştı. Kaç kere kanamam oldu farklı doktorlara denk geldim ve alttan da baktılar hep
Brgmde 1anonim hayır riskim falan yok hep alttan bakıyorlardı 26 haftamdayım sadece bilmediğimden sordum
Brgmde Serrabade ısrar falan etmedim sadece bilmediğimden doktora 2. Defa sordum alttan baksanız diye oda dedi karından da gözükür diye
Brgmde 1anonim acile gittiğimde genelde alttan hemde karından bakıyorlardı Baktırmak istemiyorum diyince imza bile attırıyorlar bazı şeyleri alttan görüyoruz demişti diye zaten bugün bu soru düştü aklıma