Anonimi1 Mesela bezini değiştirirken kullansınlar diye ıslak mendil mi koydunuz yoksa pamukmu koydunuz bi kaç kişide gördüm temizleme pamuğu koymuşlar siz nasıl yaptınız?
Pemberuya Anonimi1 ıslak mendil zıbın şapkalı tulum bez cnm bunlar yani çocuğu çok fazla hassasiyete alıştırmak istemedim ben açıkçası
Ozsy Anonimi1 Hastane çıkış seti (alt-üst, eldiven, şapka ve çorap), çıtçıtsız kruvaze zıbın, 2 adet bebek bezi, 1 adet ince 1 adet kalın battaniye koydum. İzotonik sulu mendil aldım onu kullanacağım fakat hemşireye vermeyi düşünmüyorum.
Nananan Anonimi1 hemşireye çanta mi veriliyor Ben birşey vermedim doğum olduğunda ilk kıyafetlerini giydirmek için sordu nerde diye bende çantanın en üstüne koymuştum üstüne de yazdım hemşireye verilecek diye o çıkarıp giydirdi içine battaniye hastane çıkış seti ve bez vardı
Anonimi1 Alparslannn4837 aslında öyle de şimdi bide pamuk koyuluyormuş yeni öğrendim kafam karıştı koysammı diye
Patatess Zaten direkt temizleyip kıyafet giydirecekler ben koymadım pamuk ya da ıslak mendil. Bezini, kıyafetlerini ve battaniyelerini koydum. 🤔
Anonimi1 Patatess anladım canım bende ıslak mendil koydum ama pamukta koysammı diye düşünüyorum kafam karıştı
Patatess Anonimi1 Doğum yapacağım hastanede bebeği zaten odada giydiriyorlarmış ben özellikle hemşireye verilecek çantaya koymadım ama ayrı olarak ıslak mendil koydum bavuluma. Eğer lazım olursa orada verilir. Belki sizde de öyle yaparlar 🤔
Yasmin444 Anonimi1 pamuk daha çok öneriliyor canım ama yinede istersen koy orda hemşireye sorarsın hangisi daha iyi diye o söyler zaten
Nazo77 Anonimi1 Ne pamuğu ne ıslak mendili🙄Benim bildiğim 5li falan hastane çıkışı oluyor alt üst yakalık şapka eldiven, zıbın,bir tane bez,belki alt açma birde battaniye bu kadar gördüm hep.
4oglanannesi Bend epmuk ıslak mendil falan vermedim hiç.. zaten onlar bebeği temizliyor bizim verdiğimiz kıyafetleri ve bezi giydirip odaya getiriyor.
Meryoss Anonimi1 pamukta ıslak mendilde koymadım gerek yok çünkü direk bezini bağlayıp giydirip veriyolar
Miniklerinannesiyim Anonimi1 ikisinide koydum ben darda kalırsak ıslak mendil kullanırız kızımda da öyle yapmıştım zaten ıslak mendil fln istemiyorlar sadece alt üst takım kalın ince battaniye istyolar
adatuna Anonimi1 iç zıbın, alt üst penye çorap şapka nohut battaniye bir de tanede bez bunlar yeterli Hastanede ıslak mendil kullandık bi sorun da yaşamadık