ariciisinem 14 haftada erkek dediler 16 haftalık oldu devlete gittik devlette söylemiyorlar bizde çok net gördük ama değişme olabilir mi ?
Rabiul ariciisinem peki bunun özel hastaneyle ne alakası var değişebilir değişme de bilir bana da ilk başta erkek dediler ama kızım oldu
Gizemnur1111 ariciisinem bize de 14+4 de özel kız dedi ama yanılma payı olabiliyor %80 diyebiliriz dedi bi daha ki kontrolde netleşeceğini söyledi
Kocamanailem_ ariciisinem devletteki doktorum 14 haftalıkken erkek dedi . 18 haftalıkken doktor pozisyonu uygun değil net bir şey diyemem dedi. 20+4 haftalıkken %100 erkek olduğu netleşti. Değişebilir de değişmeyebilir de en net sonuç detaylıda belli olur
Cnhavva ariciisinem bende ozelde ilerliyorum cinsiyeti net soyler belki diye randevumu biraz ertleyip gidicem 15 16 haftalik oluyoruz o zaman insaAllah goruruz
ariciisinem Tubatgn Rabiul şöyle alakası var özelde gittiğim doktordaki makine en üst düzey makine 4 boyutlu herşeyi görüyorsun ama devlette maalesef o kalitede değil makineler
Tubatgn Devlette ikili tarama da erkek dendi. Devlette detaylı da erkek dendi. Renkli çıktı almak için bir kere de özele gittim. Orada da erkek dendi.
Momhapy Özel hastanelerin cihazları devlete nazaran daha yeni oluyor ve daha net görüntü veriyor bana da tam 14 te çok net erkek dediler %100 dedi ve değişmedi . ☺️
ariciisinem Momhapy evet bende doktoruma özellikle cinsiyet için gitmiştim makinesi gerçekten çok iyiydi sonra devlette sordum söylemediler
Tubatgn ariciisinem Ben devlette erken öğrendim. Bu doktora bağlı. Söyleyip söylememek. Görüp ya da görmemek.
Rabiul ariciisinem üst düzey olsa bile araya kordon gelir veya klitoris pipi zannedilebilir bu da cinsiyet değişimine sebebiyet verir 🫶
3girlsb ariciisinem makinesi 4 boyutlu ise bana o haftada renkli olarak pipisinin altındaki yumurtaları top şeklinde göstermişti sizinde göstermesi lazım
ariciisinem Tubatgn evet biz zaten tarama testi için gittik öncelikle bebeğin kafatasına omur iliğine baktı cinsiyetle ilgili yorum yapmadı
Tubatgn ariciisinem Bana ilk cümlesi, cinsiyet hakkındaydı. Yani bu teste giren doktor ve tecrübesine bağlı. Şimdi eski postumu bulup baktım. Tam 13+3′te öğrenmişim. Hemde üniversite hastanesi takipliydim 😌
ariciisinem 3girlsb biz cinsiyeti zarfa koymasını istedik bize söylemedi ama ekranda net olarak gördük
Bir_nazenin01 15 e kadar kız dendi kesin olarak 17 de hop pipi gördük şuan 19 olduk bakalım ne dıcek doktor 😅 artık tekrar kız derse inanmicam yani 🤭