Esragediz Dün pik gördüm bugün çatlama olmuş mu acaba 🤔🤔![https://mutluresim.com/images/2024/11/20/1LAg92.jpg]
Esragediz Papatya-45 Papatya-45 yumurtlamadan sonra çatlama olayının anlamı ne kusura bakmayın çok yeniyim 🥹🥹
rozamomy Esragediz yumurta dollenmeye hazır demek, eğer çatlamazsa ortada dollenecek yumurta olmuyo, bi de o büyüyen yumurta kiste donusuyo ama zaten adetle birlikte atiliyo genelde 😊 genel bir bilgi vereyim dedim 🌸
busrax_ Esragediz yumurta olgunlaştığı zaman lh testlerinde pik görürsünüz yumurtalıklardan dışarı atılmasına çatlama deniyor.
minikbebegim06 Esragediz eğer esinizde sıkıntı yoksa bugünle beraber iki günü değerlendirin sonra da gün aşırı değerlendirin pozitif görene kadar 😊
Esragediz busrax_ yarın degerlendirsem geç kalır mıyım acaba ? Çünkü bundan önceki 2 günü değerlendirmiştim🥺🥺
Esragediz minikbebegim06 yarın degerlendirsem geç kalır mıyım acaba ? Çünkü bundan önceki 2 günü değerlendirmiştim🥺🥺
busrax_ Esragediz şöyle ki spermler içerde 2 gün canlı kalabiliyor ama yumurtanın canlı kalma süresi 12-24 saat. siz öncesinde yaptığınız için de şansınız tabiki var ama değerlendirme imkanınız varsa iyi olur