babycom456 kızlar eşim sormadan almıs hemde 1 koli , cocuk mayısta doğacak inşallah ama almak istemismsanırım son kullanmasına daha var ama yenidoğan icin vs kullanılıyo mu acba
_moom babycom456 bence yenidoğan bebek icin ıslak mendil kullanmayın derim. Ben 4 ay boyunca temizleme pamuğu ve su kullandım. Ne pişik oldu ne isilik. İkinci cocuğumdada alnısını yapacağım
myavocado babycom456 bu yenidoğan için değil sanki ya, baby turco kullanıyorum ben de ama yenidoğanı böyle değil paketi, üzerinde yenidoğan yazması lazım
mcansu babycom456 Yenidoğan için olanlardan değil sanırım bu Ben yenidoğan döneminde ıslak mendil kullanmadım su pamuk azıcık zeytinyağı ile hazırlıyordum onu kullandım ne kadar da olsa temiz içerikli değiller 2-3 ay öyle gittik sonrasında dışarıdayken gerekirse yedek gibi ıslak havlu yazarlardan kullandım
mlkkk babycom456 kurursa mendilleri suyla yıkarsın. En son kaynar su ekleyip mendil kutusuna koyarsın 🙂
atesnzm babycom456 https://ty.gl/pchao8xqpmw7v Bunu almanızı öneririm %99 sudan oluşuyor doktorlarında tavsiyesi
Mervealya1992 babycom456 ilk zMan bunları yıka kavanoza koy öyle kullan yad yıka o an bebegın altını sil ıslatmadan kullanma ilk zamanlar onemlı cunku
myavocado babycom456 6 aydan sonra. Çok fazla mı almış eşiniz, değişme imkanı olmaz mı ki fişi duruyorsa
Mervealya1992 babycom456 olan olmuş artk evet yıkayarak oan kullan yada yıka kavanoza koy tabi bebek dogunca yapcan bunu hatta aklın kalırsa ıslak mendıl ınan 3 sene çişi bırakama kdr stoklu kullancan zaten yenıdoğan al
babycom456 Mervealya1992 ayriyeten yeni doğan alayım bunları sonra kullanayım o zaman ,kacıncı aydan sonra kullanılır bunlar
Mervealya1992 babycom456 3 tem sonra kullanırsın yıkayarak evet sen yenıdoğan al ben slepy bıo natural aldım bılgın olsun o tam organık ıslak mendil stoklu kullanılan sey oyuzden elındekıleride sonra kullanırsın
babycom456 myavocado 1 koli yani içinde 24 paket var , söyledim akşam iyi o zaman evde kullanırsın dedi üzüldü 😂😂
myavocado babycom456 🫢 olsun ya sağlık olsun evde kullanılır aynen, bir paket arabaya filan atarsınız yolculuklarda kullanilir