yalandunyaa Aralik başı doğum dedi daha tarih net vermedi. Erken dedi Haftaya nest için çağırdı. Ozman verir galiba. 2.700 grm olmuş. İyi dedi Benim ilk bebeğim de 3.100 doğmuştu buda o civarlarında doğar sağlıkla gelsin her bebis 😍
mzgn_21 yalandunyaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊 benimde kontrolüm vardı bugün 36+4 3350 kilo kilosu biraz fazlaymış 🙊
aaydingulsahhh yalandunyaa bende 36+6 bugün gün verdi 4 aralığa benim kızıma da 2.900 dedi 43 cm dedi bana küçük geldi 2 hafta da toparlar mı ki?
Miniklerinannesiyim yalandunyaa saglıkla gelsin inşallah devlet hastahanesinemi gidiyorsunuz özele mi bende yarın gidicem de inşallah gün verir
Eflinilknur Benimde 36 +2 9 aralığa gün verdi 2779 gram olmuşuz ama kordonunu atkı gibi boynuna atmış haftaya mutlaka gel tekrar dedi
yalandunyaa aaydingulsahhh Ay boyunu söylemedi ama geçen ay bacak boyu uzun falan demişti. Ya doğuma kadar 3.100 olur umarım kg alır ya
yalandunyaa aaydingulsahhh kesinlikle ya Sağ salim eve alıp gelmek istiyoruz Heryere sadaka falan veriyorum bebeğim adına Elimden de dua ediyorum hepimize napalm
mzgn_21 yalandunyaa ne bulduysam 😂😂 erken doğum riskim vardı düşük kilo ile doğmasın diye yüklendim fazla yüklenmişim sanırım son bi iki hafta da tatlıyı fazla kaçırdım sanırım 🙊
yalandunyaa mzgn_21 ne bulduysam olur mu kız demekki güzel beslemissin 😁 yavaş ye normal dogumda zorlanma sağlıkla gelsin 🤭🤭🤭