Byln_irem Zeynepyagmr128 kaşar peyniri Muz Yumurta Ceviz badem fındık Ispanak Avakado Yeşil mercimek Yoğurt Süt
Nursah2 Zeynepyagmr128 hazır paketli şeylerden uzak dur, şekeri ve karbonhidrat minumuma çek. Kalan sağlıklı mideni bulandırmayan şeylerden tüket. Zaten böyle beslenince sen değil daha çok bebek alıyor canım. Meyve ve kuruyemiş falan da tüket mutlaka. Yoksa illa şunu ye diye zorlama bence
sacmalamakizim Zeynepyagmr128 Daha çok proteinli ürünler aldırıyor, et, yumurta, tavuk, balık, kaşar, muz, kuruyemiş gibi.
Aslihans Sabahları 2 yumurta ve peynir mutlaka tüket canım öğünlerin protein ağırlıklı olsun ve hergün süt,yulaf,muz,elma,ceviz,tahin bunların hepsini blender ile çek ve iç tadıda güzel oluyor ve bebeğin kilo alımında çok etki ediyor 💕
-ilayda24 Zeynepyagmr128 her sabah 1 kasik tahin-pekmez gece uyumadan önce 1 muz (mide yanmasına iyi geldiği için) kuruyemis her akşam yemeğinde yoğurt tüketiyorum karbonhidrat değil protein ağırlıklı besleniyorum sabah akşam mutlaka yeşillik yiyorum (marul roka tere) gayet iyi kilo alıyor 27. Hafta 1 kilo 200 gr olmusuz. Ama önemli olan sağlıklı olması kilosu değil 😊
Kahvesever12 Zeynepyagmr128 ben hıc bırsey eklemedım hergün klasık yediğim yemekleri yiyorum bebegımın kilosu haftasına göre baya önde gidiyor
arnka_mommy Zeynepyagmr128 kesinlikle muz ve kaşar peyniri genetik faktörde önemli ama bu ikili inanılmaz 🌺
TalhaTalya Zeynepyagmr128 Protein kalsiyum sebzeler kuruyemiş özellikle ceviz fındık hurma canım çay ve kahve elinden geldikçe fazla tüketme kahve Nescafe gibi türk kahvesi günde 1 fincan iyidir
Nursenaaaa Zehra_gonul bence gayet iyi Zehra_gonul bence gayet iyi haftada 250 gr alması öneriliyor zaten buna dikkat edersin doğuma kadar sağlıkla gelsin bebişin 🌸
clpa Zeynepyagmr128 SÜT GAZ YAPIYOR GÜNDE 2 KASE YOĞURT DAHA MANTIKLI GÜNDE 2 YUMURTA KESİN Ben buna dikkat ediyorum.