Esrakalkanc Yarın gorus gunumuz hanımlar sız 30 haftalıkken bebekler kac kiloydum bir de bas cevresı 1 hafta buyuk demıstj doktor 1 hafta erken mı olur dogummm
Hazalina Esrakalkanc bebeğin önden gitmesinin doğumla alakası olmadığını söylüyorlar genelde 🥰 30 haftalıkken biz 1555 grammışız 🐣
aslaninannesi7 Esrakalkanc bugün gittim oğlumu görmeye. 30 haftalık hamileyim 1950 gram 45 cm olmuş. 2 hafta önden gidiyormuş gelişimi. İri ve uzun bir bebek olacak diyor doktor zaten en başından beri.
busra_basturk Esrakalkanc benim iki gün önce 30+6ydı o zmn kilosu 2.079gr dı şuan 31+1iz bir hafta sonra kontrolüm var bakalım kaç olmuş görümcem kıskanç 😒 bebeğin küçük deyip duruyor moralimi bozdu halbuki onun 32 haftalıkken 1800gr dı bana laf yapıyor doktorum gayet iyi dedi
Hazalina Esrakalkanc bizim kız en son 10 gün öndeydi haftasına göre , şuan uygulamaya göre son 12 gün. Ve henüz sancım bile yok😂😂
Mlsaa99 57-49 bence az değil onemli olan haftalık almasi gereken kiloyu aliyor mu bir sonraki kontrole kadar
Almira_ aslaninannesi7 hay maşallah tosuncuk geliyor desenize 😀 benm prenses 30+6 da 1612 gram 40.5 cm çıktı dün. Benm prenses sizin bebisinize göre minik kaldı ahah
Hazalina Dimple7 demek ki o haftalarda bebisler ortalama 1500 gram civarı 🐣 sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏
aslaninannesi7 Almira_ bence genetik canım ya biraz da bende kalıplı uzun boyluyum eşimde ailemizde öyle. Valla bende tosuncuk diyorum hep ona 😂Birde erkekler daha ağır oluyormuş. Minnoş bir kız bebek harika 🌸 sağlıkla gelsinler de o yeterli 🥰🙏