Kocamanailem_ Kızlar eşime doğum günü pastası yapacağım beğendiğiniz veya yaptığınız bir tarif varsa gönderebilirsiniz çok memnun olurum 🥲 baya arattırdım çok kararsız kaldım
ShutUp Kocamanailem_ ben böyle yapmıştım renk tonunu kırmızı olarak yapmak istemiştim ama olmadı bende olduğu kadar yaptım.
_mavii_ Kocamanailem_ yukarıya iki fotoğraf bıraktım, ablamın doğum gününde yapmıştım çok beğenildi tavsiye ederim
Minnaksever Kocamanailem_ geçen yıl pandispanyayi kendim yapayım dedim hiç olmadı bu yıl hazır aldım 😁 YouTubedan bakmıştım tarife arasına muhallebili bişey ve donmuş meyvelr üstüne de kırmızı gıda boyası aldım pasta kremasiyla karistirdim fakat pasta pembe oldu 😁 üstüne de kızımın istediği yazıyı yazdik 🙂
Bbuusra Kocamanailem_ Ben kare fırın tepsisine pandispanyayo yapıp sonra onu baş harfi olacak şekilde kestim. 2 katlı yaptım. İçinde pastacı kreması yaptım. Üstünü de istediğim gibi süsledim. Nefis yemek tariflerinden aldım. Fotoyu yüklemiyorum atardım
[silindi] ShutUp el emeği olan her şey çok güzel cidden. Elinize sağlık 🌸 @Kocamanailem_ benim eşim pasta sevmediği için ben şerbetli kurabiye, tiramisu vs yapıyorum 🙂