Depend mutlaka alın ve mümkünse bir beden büyük alın inanılmaz rahatlık oluyor ben hastanede 2 gece kaldım ve 2 paket bitirdim kanaman olduğu için sık sık değiştirmek iyi oluyor. Doğum anında hiçbir şey hissetmiyosun spinal ile oldum elime açtıkları damar yolu belime yapılan iğneden daha cok acıtmıstı o yüzden belden iğneye de sakın korkmayın sakin kalın. İlk yürüyüş biraz zor olacak ama sonrasında mutlaka saat başı 5 dk kalkıp yürüyün çok çabuk toparlanacaksınız. Herkesin ağrı eşiği farklı benim en ufak bir acıya dayanma tahammülüm yok ben bile sezeryan sonrası ağrıya dayandım bugün doğum yapalı 8. Günüm ve ağrım sancım yok. Bol bol dua edin, doğumdan sonra yiyip içme izin verilince mutlaka bolca su ve kahve tüketin. Sütünüz hemen gelmezse şayet sakın üzülmeyin kafanıza takmayın ilk gün biraz zorlu olabiliyor ancak sonraki günler her detay yerine oturuyor. Doğumun nasıl olacağı değil önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı bunu da asla aklınızdan çıkarmayın böylelikle sürecinizi konforlu geçirmiş olursunuz.