Elif-06 Merhaba 11 haftalık hamileyim ikizlerimin tekinin kalbinin durduğunu öğrendim bu durumu yaşayan var mi diğeri için endişeliyim
kader3338 Elif-06 arkadaşıödada oldu üçüzler tek yumurtadaki 2 sinin kalbi durdu tek bebekle yakım takiple doğurdu ama işte yakım takiple risklerinde var diyordu anlatmıştı ama unuttum şimdi çocuğu 2 yaşına girdi bile
merveasd Elif-06 öncelikle Allah diğer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .kanama yaşadınız mı
TwinsAndBeren Elif-06 çift yumurtada birine bir şey olsa bile diğerine bir zararı olmuyor diye biliyorum ama tek yumurtada diğer bebek de etkilenebiliyor bu yüzden içinizi ferah tutun
Elif-06 merveasd kanama olmadı o sıralar şiddetli karın ağrım halsizlik oluyordu bende ikiz olduğu için diye düşünüyordum
Elif-06 merveasd yanıltmayım sizi ama benim şiddetli adet olacak gibi ağrım oluyordu karnıma bıçak batması gibi
kader3338 Elif-06 Allah’ın izniyle hiçbirlerim olmayacak onu senin rahmine veren rabbim bi bildiği var belki dua istiyor sizden yerde gökte duayla rabbim size bağışlasın
ballilokmam İlk trimesterda bu durumu yaşayıp diğerini sağlıkla kucağına alan çok kişi duydum siz de onlardan biri olursunuz Allahın izniyle 🤲🏻