Gizasy Şu an kahvaltı gibi bişeyler atıştırmak için kalktım tabi ki canım istemiyor doktor sabah 6 da kahvaltını yapmış ol sonrasında bir şey yeme dedi…. 9 da yatışım yapılacak….
Seray11ay FKRKS29 benim de sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Bel ağrım devam ediyor. Kız olacak bnmde hayırlısıyla 💗
Nurgul91 Gizemnurozgul acele etmeyin tadını çıkarın bence çok hızlı geçiyor zaman.saglicakla kucağınıza almak nasip olur inşallah 👶
Minnos_23 Mervedezz 32+6 haftalığız şuan sezeryan için herhangi bir tarih konuşmadık normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa gidişat neyi gösterirse yol kendiliğinden belirlenecek artık 😊 Devlette işler nasıl yürüyor bilmiyorum özele gidiyorum çünkü
Aleymomm defneaslanmom ay ben kızımı 37+5 de erken doğurdum biraz oğlum daha erken doğarsa çok küçük olur 🥹
acelya01 @Mrs_Demir uygulamaya göre 63 ama zorunlu sezeryan olunca 48 günümüz var Rabbim nasip ederse Dr 9 yada 10 Ocak gibi alalım dedi
defneaslanmom Aleymomm Bende ilk kızımı 36+5 de doğurdum.kuvoze alindininsallah bunda öyle bı sorun yaşamam sağlıkla gelsinler inşallah 😍