Oykuayyldz_12 Mrs_Demir uygulamaya göre 23 ama doktorum dün suyun azalmış pazartesi gel ona gore yatışını yapalim dedi🥹
Sema_nur60 Mrs_Demir 3-3bucuk cm acılmamız var ama gelesi yok ne zmaan gelir bilmiyoruz hanım 🫣 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
FKRKS29 Seray11ay çok şükür 38+6 yiz yarın tam 39 oluyoruz son 7 dicez bakalim , valla çok bi belirti yok gibi hala ishal oldum bi o doğum belirtisi diyolar ama bilmiyom gün içinde 3 4 defa bi sancı oluyo ama öyle çok çok değil sürekli büyük tuvaletim geliyo falan bakalim yarın kontrol var yine cinseyetimiz erkek🥰 , sizin geciyo var mı şikayetiniz cinsiyetiniz nedir 🥰
SSenaaa Mrs_Demir Rabbım sağlıkla tek nefeste kurtarsın inşallah ikinizide Allahim hayırlı evlat etsin bizde gün sayiyorduk okadar heyecanlıydık ki smdi oğlum neredeyse 7 aylik olucak yanımda uyuyor şuan müthiş bir his Rabbım sağlıkla sıhhatli sizede nasip etsin inslalah ❣️🤲
Ozgedeniz1 Kızlar 38+4 deyim dünden beri pembe sıvı geliyor günlük pedimi değiştirmek zorunda kalıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum nişan ise bu ne kadar sürer acaba suyum mu geliyor ?
Bitaneanne Mrs_Demir 19 gün yazıyor ama artık gelsin istiyorum bende hayırlı bir şekilde çok yoruldum tükendim 🥲
Seray11ay FKRKS29 benim de sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Bel ağrım devam ediyor. Kız olacak bnmde hayırlısıyla 💗
Hbyildiz Gamzeeadnx benim 10 yıl var arada,ilk ikisi sezeryan,doktorum bunu normal yapabiliriz diyor ama çok korku var içimde ,cesaretim yok normal doğuma,sezeryan da çok zor biliyorum ama ne bilim içimde ki korkuyu yenemiyorum bir türlü