Busra5552 29+2 72 dün var uygulamaya göre.🫠🤍🩷 Normal doğum olacağı için ne zaman geleceğini bilmiyoruz ama .🥰
kedilibebeli Ebru_xy Doktorumuz 3 martta 40.hafta oluyo dedi. Şubat sonu mart başı gelebilirmiş bakalım hem yakın hem uzak bi tarih gibi 😅
Bsra145 Mrs_Demir devlette ilk doğumunuz mu ? Yaşadığım şehirde sadece devlet hastanesi var ve korkuyorum açıkçası gerçi özellerden de korkar olduk artık ama ne bileyim çok ilgilenmiyorlar mu nasıl oluyor acaba
Seda_2516 defneaslanmom iremarsln37 iremarsln37 sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde 2. Doğum olcak 73 gün gösteriyor uygulama 🥰 acaba devlet hastanesinde ilki sezeryan olunca 2.de mi zorunlu sezeryan bir bilginiz var mı
iremarsln37 Seda_2516 bazılarında normal doğum istersen yapıyolar ama tüm hastaneler yapmıyo istanbuldaysaniz zeynep kamil sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor
eliffff_01 Mrs_Demir Uygulamaya göre son 38 ama tam belirli değil hiçbirşey devlette doğum istiyorum ama genel panikatak yüzünden genel anestezi ile istiyorum yaparlar mı acaba
akkaya_1234 Mrs_Demir son 107 😊 sağlıkla gelsin bebislerimiz bana dua edin lütfen bugün doktor bi hafta geride dedi üzüldüm umarım düzelir