Minikprensinannesiiiii Kızlar bugün kontrolde sancım vardı eskı sezeryan dikişim çok incelmiş patlama riski varmış iç kanama yaparmış oda dualarınızı beklerim şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar
Kayraninnannesi Minikprensinannesiiiii Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🤍 merak ettim dikişlerde bi yanma acıma şikayetiniz var mıydı peki
Minikprensinannesiiiii Kayraninnannesi hiç sıkıntı yoktu canım sadece 33. Haftadan itibaren sancı başladı kasılmam oluyordu bu zamana kadar serumla durdurduk bugün de kontrolde doktor aşırı derecede incelmiş eğer serum sancıyı kesmesse alacaz dedi dediği gibi oldu acil hemen aldılar biraz kanamam olmuş ama çok şükür iyiyim
NurZenkin Minikprensinannesiiiii Amin bakalım benimde sabah kontrolüm var ins sıkıntı çıkmaz ilki sezeryan benimde
NurZenkin Minikprensinannesiiiii ay olmaz mı bı tutuyor bazen aglatincaya kadar gidiyor ama tek taraflı giriyor agri .36 olacagim bir gun sonra
Minikprensinannesiiiii mutlu__son1209 evet canım yaptım çok şükür iyiyiz ağrım var ama buna da şükür biraz ameliyatda kanamam olmuş saat 2 buçuk da aldılar 4 de odama getirdiler uyanınca zor kendime geldim uyanamamışım hemen ama iyiyim şimdi