Hulya06 Merve3 Öncelikle geçmiş olsun canim.Memnunum Hacer hanima gidiyorum. Ama senin durumun hassas geldi bana ücret konusunu dert etmezsen Medicanada çok guzel orda da Jule hanima gidiyordum süper bir doktor👍🏻
Bluedreams Hulya06 merhaba sizin hastanenizin Barolar Birliği ile anlaşması var mı bilginiz var mıdır 😊
Gebeyimm Gonca_ 2600 sezeryan 1600 normal doğum kapısüsü bebek yatağı ve anne yatğı süsü lohusa şerbeti içinde fiyatın birde bi tane çerçeveli fotoğraf hediye
Hulya06 HaticeAlaahin Evet canım diğer hastanelere gore daha uygun.Esimin is arkadasi orda doğum yapti tavsiye üzerine gittim gayet iyi hastane
Ozlmminiko Vm medical park pendikte 3500 tl normal 4000 tl zorunlu sezeryan 6000tl istege bagli sezeryan
Milas9 Ozlmminiko merhaba, Neslihan hanımla mı devam ediyorsunuz ? Memnun musunuz kendisinden? Haftasonu ve gece Doğum olursa gelmiyor diye okumuştum internette acaba hala öyle mi? Bilginiz var mı ?
Gebeyimm Gonca_ inşallah hayırlısı olur selime hanım çok iyidir ama hastanenin diğer doktorlarıda iyi diye biliyorum
Defnenin_annesi Gebeyimm bende Çağla sezere gidiyorum. Doktor iyi ama çok ilgili değil. Bu saatten sonra da değiştirmek istemiyorum ama bilemedim.
Ozlmminiko Milas9 evet hala onunla devam ediyorum. Memnunum 🙏🏻 Sanirim hala geceleri gelmiyor acil onemli bir durum olmadigi surece. cumartesileri hastanede ama.
Bluedreams Eminos merhaba dr ali kemalda erkek ebe veya dr var mı yoksa ben de orayı tercih ederim eşim bu yüzden özelde doğum olsun diyor ama bana göre devlet mantıklı