Aygn Kızlar konyadayim ben özel hastanede doğum ücretine 2500 tl dediler çokmu acabaa Özel oda Refakatçi Çocuğun kontrolü dahil
Hulya06 Aygn Merhabalar canım 🙋♀️ bende Konyadayim özel büyük şehir hastanesine gidiyorum normal dogum ücreti 1700 sezeryan 2 bin tl olmuş.Konyada hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Svl06 Aygn hangi hastane canim bende medovaya gidiyorum bizimde hersey dahil 2100 tl oldu normalde yilbasindan once 1700 idi birden artirdilar
Hs20 Benimde 2000 tl dediler özel de denizlideyim. Oda süslemesi yok ama refakatçi oda gerekli olursa kuvez filan dahil
HaticeAlaahin Hulya06 bende yilbasindan sonra sordum daha yeni yani iki dogumada 1700 demisti 😳 sezeryan 2000 mi olmus😳
Merve3 Hulya06 memnun musun peki özel büyükşehirden ben özel selcuga gidiyordum düşük yaptım şimdi tekrar hastane arastirmasjndaym
Hulya06 Aygn Anladim canim bende ilk oraya gidiyordum Jule hanima süper bir doktor👍🏻 dogum ucreti fazla gelince tavsiye üzerine özel büyük şehir hastanesine gectim orasida guzel bi araştır istersen 😍😉
Hulya06 Aygn Hmm anladım canım doktorundan memnunsan hiç değiştirme Medicana çok ilgili,hijjenik,güzel bir hastahane
ikibebeliana Bence normal çünkü medicanada doğumu öneriyorlar akademide o civarda ama medicana otel gibi ☺️