TKumsall 2Princess1Mom hayırlısı bakalım 🌸 inşallah hepimizin Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💕
mihraninannesi55 Nc34 ben gökçe mihra olarak düşündüm de çok uyumsuz buldular 🥲 Tek basinada cok güzel aslinda Mihra ama bir isim daha istiyorum
Nc34 mihraninannesi55 hafsa mihra çok hoşuma gidiyor benim bide asel mihra ❤️ bu arada insanları önemseme bence hangisi içine siniyorsa onu koy Gökçe mihrada çok güzel 🩷
blackeagle mihraninannesi55 benim eşim 2.kızımıza Gökçen Mihra istiyor bende uyumsuz buldum istemedim😁 sadece Mihra düşünüyoruz biz ilk kızımda tek isimli çünkü onun ismide İlay ☺️
Byrmm Elaa12 bende 33 haftalığım daha yeni netleştirip karar verdim. Değişik olsun değilde zarif naif isimleri seviyorum o yüzden İnci olucak inşallh
Mucize19 Kızımın ismini daha yazan olmamış demek ki benim isim gibi farklı olacak kızımın ismi de benim de adaşım hiç olmadı onun da olmayacak gibi 😊
Meryykb01 Lilyum,kanaviçe,biblo,mil(nilden esinlenerek),iğde günümüz tercih edilen isimlerinden daha anlamlı ve kullanılmamış da
Anneolmak__ Meryykb01 ciddi misiniz şaka mı yapiyorsunuz? Ciddi soruyorum bu arada dalga geçmek için sormadım
Deeerya Elaa12 Oğlum Anıl Kayra ilk kızım Öykü Meyra ikinci kızıma ikinci isim Zümra bulduk ilk isim bulamadık henüz kızım İlay istiyo öz Türk ismi ülkenin güzeli demekmiş sanırım minel ve hazel de var listemde son iki ay bakalım
Kuumsaal77 Elaa12 benim kızımın adı Kumsal onun dışında Lina, Arya, Alya, Mihra, Damla, Doğa, Ada, Aden isimlerinide bi ara beğeniyordum 😄
elifdemir09 Elisa Burçe olacak inşallah kızımın ismi Elisa artık çok tercih ediliyo ama Burçe çok duymadım
Tuliy5 elifdemir09 Evet ülkemizde Elisa gibi gayrimüslim bir ismin Islami zannedilip konulması çok üzücü bir şey.