Ebrugunesss Hiç mi yardımcı olabilecek kimse yok ya burda okudum giden çok kisi var girip şöyle randevu aldım demek bu kadar zor mu yardımlaşmak için değil dedikodu yapmak için giriyor herkes pes gerçekten
Brgmde Bildiğim kadarıyla tıp fakülteleri 182 ile randevu alınmıyor değilmi? İnternete yazsana tıp fakültesi randevu numarası falan diye çıkar illaki ordan arayıp randevu oluştur
Ebrugunesss Brgmde tabi ki yazdım ama başka hastaneler çıkıyor iki tane tıp fakültesi isimli hastane var cebeci de olanın telini bulamadım hiç bi yerde
Brgmde Ebrugunesss baktımda numarası var canım yanlış mı yazdın acaba Armaa yerine Yazdım Cebeci tıp fakültesi yaz Sadece altta arama tuşuna bas bide online randevy sistemi var
Ebrugunesss Brgmde numara başhekimlik numarası başhekimlikten randevu alınmıyodur canım online na girmiştim o sayfaya ama farklı bi hastane yazıyordu emin olamadım ama yeniden bi deneyim
Brgmde Ebrugunesss ankara tıp fakültesi yazıyor yanlış değilki bak istersen Online de balkiraz yazıyo aynı adres baksana