Fdmln Kizlar mrb ben 9 haftalık hamileyim kaç gün önceye kadar bulantidan bir şey yiyemiyordun iki gündür bulantım birden durdu benjm gibi olanlar var mı acaba bir sorunu mu var
Latifeee77 Fdmln aynısını bende yaşadım 9.haftaya girdiğim gün bulantılarım bitti daha yaşamadım şuan 13 haftalığım sadece kasık ağrım oluyor
Merve-metin Fdmln hayır canım çok normal benim bulantılarım 5.haftada başları 10.haftaya girdiğim gibi birden kesildi bulantılarım şuan 26+6 haftalığım korkup telaş yapma çok normal
Aleyysss000 Çok normal tüm belirtilerimin bir anda gidip günler sonra daha şiddetli geri geldiğini hatırlıyorum hâlâ öyle hatta
Fdmln Aleyysss000 ayy öyle mi bu ikinci gebeliğim kızımda hiç öyle olmadı 10haftakikten başladı cabuk bitii ama bu adetim geçti başladı
Beyzadrs Çok normal mesela ben göğüs ağrısından yatamıyordım bile bir sabah birden kesildi. Midem kötüydü birden kesildi, iki gün sonra tekrar başladı sonra komple gitti. Hiç takılmayın bunlara
Bett2206 Ay bende 10+1 im dün iştahsızlığım geçti hamileliğimin başından beri iştahsızım bide kasık ağrılarım geçti bende bi korktum ama normalmiş🥲
Merve-metin Latifeee77 benim rahimde miyomlar var sürekli kasık ağrısı yaşıyorum zaten ama dayanılmayacak gibiyse doktoruna söyle magnezyum başlar canım