Bulutarslan Brlgry sezeryan olacak genel istiyorum çok tirsiyorum çünkü :) beni keseceklerini düşünmek bile kalbimin hızlanmasına yetiyor benim ikinci hamileligim ilkindede genel olmuştum yine korkudan
Brlgry Bulutarslan hayırlısı olsun canım Sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun aynı gün kavuşacaz bir aksilik çıkmazsa bende spinal sezaryen olucam başıma neler gelcek hiç bi fikrim yok yaşayıp görücez ama Yusuf Yusuf atmıyorum desem yalan olur 😂😂
Bulutarslan Brlgry kız ben başıma gelecekleri bildiğim halde Yusuf yusufum seninki normal 😀😀 sağlıcakla alalım da kucagimiza gerisi geçer gider ilk doğumunun üstünden 4 sene geçecek abisiyle aynı doğum tarihinde doğacak inşallah bu kuzucugumda 🙂
LaLuna @Burcu35 aynen diken üstü olur insan ama bizimde belli olmaz tarihinden önce geliverirse diye tedirginim
Burcu35 LaLuna hemde ne diken 😂 hergün ev temizliyip duş alıp öylece bekliyorum. Bigün hiç birini yapmıcam o gün doğurcam 😂😂
Ssa LaLuna ay bazen inanamıyorum saka gibi geliyor bazen bir heyecan basıyor arada korku değişik bir his vallahi 😂😂