Melissnil Kızlar vakit sıra benimmiş. Hikayemi sizlerle paylaşıyorum, herşey rüya gibiydi 🤗 planlı sezaryen olduğu için 22 ocak salı günü sabah 9da yatışım yapıldı ameliyt için gerekli hazırlıklar tamamlandı saat 11 de ameliyata alındım. Belimden iğne vuruldu sakın tedirgin olmayın kan aldırmak bile daha zor o iğneden =) anestezi uzmanı iğneyi vururken şimdi veriyorum ayaklarına sıcaklık gelicek demesine kalmadan parmak uçlarından uyuşmaya başladım 🤗 hemen masaya yatırdılar önüme perdeyi attılar ve 2 dakka sonra kızımn sesini duydum hemen yanağıma getirdiler ciddi anlamda tarifsiz duygu yaşamayan bilemez diyolar ya gerçekten öyle o anı yaşamayan anlayamaz çok değişikti ❤️ daha sonra kızımı muayne için götürdüler 20 dakika daha sürdü ameliyatım. Daha sonra cıktım odama geçtim 5 10 dakika içinde bebek hemşiresi getirdi bebeğimi odaya emzirdim. Bu da tarifsizmiş 🤗❤️ bebeğiniz gerçekten size mis gibi kokuyor ❤️ bi gece hastanede kaldıkk cıktık. Ameliyt günü uyuşukluk geçene kadar zaten bişi hissetmedm uyuşukluk geçince biraz ağrım oldu ilk ayağa kalkarken ama hemşirelerden Allah razı olsun ne zaman istesem ağrı kesici yaptılar. Gazımı da hemen cıkarttım. Size bi tavsiyem ameliyttan snra yemek saatiniz gelince antep fıstıklı tatlı var hani yemyeşil sarmal tatlı. Ondan 1 tane atın ağzınıza bana da bi ablam tavsiye etti hemen cıkarttm gaz. Şimdi evimizdeyiz bugün 4 günlük olduk mışıl muşıl uyuyoruz. Ağrılarım çok azaldı. Annemden eşimden kayınvalidemden Allah razı olsun her gece hepimiz aynı odada yatıyoruz emzirceğim zaman uyanıyorum. Şimdilik bolca dinlendiriyorlar beni ❤️ Rabbim sizi de bi avazda bi çırpıda sağlıkla kurtarsın 🙏💕
Deletedmom00251 Melissnil bende belden uyuşturmayla sezeryan istiyorum ama kilolularda uyuşma zor oluyo belde yağlanma olduğu için o yüzden genel anesteziyle ol dediler ben çok kiloluyum böyle bişey var mı ben bebeğimin sesini duymak istiyorum hemen genel anestezi olursam uyanana kadar göremicem
Irmakdkm Melissnil Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin🙏🏼 Darısı bize olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım😘
Aysedgrlikrkmz Melissnil maşallah ne güzel Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼 Sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim inşaallah 🙏🏼🥰🥰
Babyboy_i Ben 3 gun yatis yapildigini biliyordum.ve bide canim sutun hemen geldimi? Ya hamilelikte geliyomuydu? Sezeryan olunca hemenn gelmez diyorlar yaa
Melissnil Babyboy_i doktorun ertesi gün beni kontrole geldiğinde iyimisin yatmak istermisin eve yollayımmı diye sordu bana herşeyi anlattıktan snra tabi. Ben gitmek istediğimi söyledim cnm. Sütüm doğuma yakın zaman kendiliğinden göğsümü sıkınca iğne ucu kadar gelmişti. Ama doğumdan hemenn sonra geldi cnm çok şükür sütüm iyi bebeğimde emiyo. Hatta şuan sağıp dondurucuya koyuyorm. Pekmez ye bol bol 💕🙏
Sunaz Babyboy_i 2. Sezeryanını nasipse 4 şubatta yapacagım .. seseryanla alakalı sacma sapan hurafeler var bunlardan biride sütün olmaz .. 11 yasında ilk oglum 2008 de sezeryan oldum odaya geldiğimde gözlerimi acamıyordum eeee gecedende uykusuzluk var narkozu alınca uyumak istedim 😂 gözler kapalı verdilr bebeği kucagıma masllah gık demedi sütümde sanki bir inekmişim gibi şakır şakır geliyordu ... kişinin kendisiyle bünyesiyle alakalı vücüdün süt yapımı oyuzden kulak asmayın ki doktor sezeryan diyorsa mutlaka dinleyin sevgiler 🙋🏼♀️
Muhoensar Deletedmom00251 tam 111 kilo ile ikinci çocuğumu belden uyusturarak sezeryan oldum o kadar rahattim ki 3. Gebeliğim inşallah her şey yolunda giderse bunu da belden istiyorum ve yine 106 kiloyum
Deletedmom00251 Muhoensar ben çok tedirginim doktoruma da sormadım henüz sorucam ama çevreden duyduğum şeyler beni tedirgin etti 😢
Babyboy_i Sunaz tesekkur ederim❣️ Peki bi sorum daha olucak nede olmasa sizde 2 ci cocuk. Ben sinemi elledikce çok bos ,yumsacik.amma dusunuyorum sut olursa tas gibi olurdu.oylemi olmali? Bende yumusacik(
Cigdem61 Sunaz peki gebeyken sütünüz geliyor muydu ? Benim süt gelme olayı olmadı 35 haftalık hamileyim. 39da sezaryen olucam korkuyorum sütüm gelmez diye herkesin hamilelikte geliyormuş:(
Sunaz Babyboy_i dogum anından itibaren mucizevi sekilde süt doluyor gögüsler yani şimdi bir setlik yok diye ğzülmeyin rabbimin takdıri işte bir anda süt doluyor memişler ☺️
Sunaz Cigdem61 benim hiç gelmedi öyle .. ama dogumdan sonra hiç sıkımtı yasamadım hatta 3 yıla yakın emzirdim 🙈
BeyzZaA Melissnil Rabbim sizlere bağışlasın çok geçmiş olsun sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah
Handeckt Melissnil yaa ne güzel sağlıkla büyüsün minik kuzu 👼 bende yarın giricem doğuma sabah 7bucukta bu yazı tam bana teselli gibi geldi ☺️
Melissnil Handeckt canım bende çok endişeliydim ama hiç korkulcak birşey yok merak etme benim ağrı eşiğim çok düşük eşim elime iğne batsa bile ambulans çağrymmı diye dalga geçiyo benle 😆 inan acı çeksen bile unutuyosun herşeyi gerçekten 🙏 umarım sende böyle olursun
canimincani Handeckt Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin bende pazartesi 7 de hastane de olacam sezaryan için 🙏🏻