Bebisimibeklerken3 Kızlar doktor fitil veriyor geciyor sonra yine baslıyor malesef kurtulamıyorum enfeksiyondan, hijyene cok dikkat eden biriyim ama sanırım tek onunla alakası yok , doğal bir önerisi olan var mı sizler neler yapıyorsunuz
Anne2829 Bebisimibeklerken3 çok geçmiş olsun kuru dutu kaynatıp için enfeksiyon için birebir tavsiye ederim kesinlikle 💕
Beyzossssssssss Anne2829 bende gebeliğin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum, bu sefer doktor ilaçların yanında iç çamaşırıma damlatmam için çay ağacı yağı veya nioli yağı kullanmamı önerdi , bakalım umarım işe yarar
Anne2829 Beyzossssssssss evet işe yarıyor ama doğal olarakta kuru dut hem gebeliktede faydalı içebilirsiniz tez zamanda geçer inşallah 🙏🏽
Beyzossssssssss Anne2829 dut kürü konusunda benim doktorum çekinceli yaklaştı , sonuçlarını tam olarak bilemeyiz yapma dedi, benimki riskli gebelik herkes için aynı durum olmayabilir ama o yüzden doktora danışmakta fayda var
[silindi] Nioli yağı, çay ağacı yağı dönüşümlü kullanıyorum. Dut kurusu suyu içiyorum günde 1 bardak, çok şükür enfeksiyonum geçti. Tabi 1 kutu da antibiyotik bitirdim