Lenam_03 Kızlar bugün doktora gittim. 10+4 üz normalde ama doktor son adet tarihini 1 hafta geri alıyorum 11+4 e uyumlu bebek dedi bu ne demek oluyor ? Bebeğin gelişimi geriden gelirse sorun ama ileriden gelmesi sorun mu neden böyle olabilir ?
newmommmyy2 Lenam_03 bebeğin geriden gelmeside bir sorun değil ileriden gitmeside 3haftaya kadar normaldir bunlar bugün gittiğinizde 1hafta ileri çıkan bebek 3 ay sonra gittiğinizde 1 hafta geridende gelebilir sonra tekrar haftasını yakalayıp yine değişebilir bu her ölçümde değişebilir
mcansu Lenam_03 bebeğin gelişim hızı değişiyor zaten henüz çok küçük birkaç ay sonra tekrar değişebilir 2 haftaya kadar ileriden veya geriden takip etmesi de normal Doktorun cihazın yaptığı ölçümden bile fark ediyor verilen tarih ve ölçüler
Emsal_swvinc1 Lenam_03 benimde 1 hafta önde gidiyo 10. Haftada geriye çekti doktorumuz 1 hafta , ama normal dedi şuan 27. Haftadayız hala önde gidiyo sanırım 2 haftaya kadar normalmiş öyle olması ama doğumu falan etkilemiyomuş heralde tarihini yani öyle biliyorum
Canparee Emsal_swvinc1 bana da önde dedi bi de suyu fazla dedi şeker olabilirmiş bi korku aldı beni 😣
Canparee Lenam_03 bende 22 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu fazla dedi bir hafta önden gidiyor böyle olması zararlı mı dedim gebelik şekeri olabilir dedi normalde şeker yüklemesi istemiyorum ama doktorum mutlaka bakıcaz dedi kafam çok karıştı bi kızım da onda da suyu az demişlerdi . Benim gibi bu durumu yaşayan var mı. 32. Haftadan sonra tansiyonun da çıkabilir dedi korkuyorum 😢
Irem5858 Aşkım ne yaptın benimde 11 ken 12 çıktı bebek 2 li taramaya gideceğim hangi hafta gitmem gerek bu haftamı gelecek haftamı kararsız kaldım sen ne yaptın hangisini takip etti doktor hangisini baz aldı yani