Yaseminbasdag Benm 6 gün varken yaptım silik cıktı bugün de yaptım 3 gün kaldı daha da belirginleşti kan verdim eğer kanda da cıkarsa cıkabiliyor diye yazacagım insallah🥹🫣
Mommyarzu Yaseminbasdag biraz gec dusuyor gecen ay vermistim kan iki gun sonra dustu hastaneye gore degisiyor galiba
yasemin_ysmn Mommyarzu benim adetime 10 gün vardı idrar negatif çıktı. 2 gün sonra kanda 3.04 çıktı. 2 gün sinra idrarda çok silik çıktı. Yani 6 gün kala idrarda çok silik çıkmıştı ilk gebeliğimde
Mommyarzu Elimde boyle bi test var bilen var mi nasil hic gormedim boyle marka eczanede ne varsa onu aliyorum genelde
Mommyarzu Ftmn123- sanirim hayir iki gun daha bekliyim diyorum en azindan 5 gun kala cikma ihtimali daha ihtimal 7 gundense
anneeolmkkk Mommyarzu kızlar benim adet gecikmesinin 7. gününde belli oldu😍 Geç döllenme olabiliyor nadirde olsa pozitifi görebilirsiniz ama bence hiç moral bozmamak için bekleyin
Mommyarzu anneeolmkkk aslinda haklisin en temizi regl gecikmesini beklemek ama beynimdeki keciler hadi yap diyor surekli 😂