Eda75 Kızlar bugün kese göründü 5+5 im bebek görünmedi doktorum daha küçük dedi ve 10 gün sonra çağırdı kesenin içinde yolk ve sac gözüktü
Egemenin_Annesii Eda75 Bebek 6 haftalıkken görünür ama 7 haftalıkken git kalp atısınıda duyarsın hem ben 7 haftalıkken gidicem
Nilayy95 Eda75 canım ben 4+6 da keseyi görmüştüm keseyi gördükten on gün sonra çağırmıştı dün 6+2 ydim gittik (idrara sıkışık gel demişti) karından kalp atışını gösterdi sonra sesini dinletmek için vajinal ultrason ile dinletti 🥰
Aleyysss000 Henüz çok erken doktorunuz söylemiş zaten 10 gün sonra gelin diye ben 6+4 te görmüştüm ancak herkesin bir olmaz
SEYDA3568 Aleyysss000 bende suan 6 + 5 im goremedim doktor beslenme tüpü nü gordum ama bebegin kalp atısını kendını görmedim dedi valla bende streslenıyorum
Aleyysss000 SEYDA3568 dediğim gibi hiç streslenme çok erken herkes 6. Hafta içinde görecek diye birşey yok kimisi 7 de kimisi 8 de görebiliyor arkadaşım 8+5 te gördü mesela değişik bir süreç
Egemenin_Annesii Kızlar yolk ve sac ne oluyor ben 4 haftalıkken gittim doktorum keseyi gördü ama öyle bişeyin olup olmadıgını söylemedi
Eda75 Egemenin_Annesii yolk ve sac bebeği beslenmesi için canım onlar eğer onlar varsa sağlıklı bi gebelik önce kese yolk ve sac gözükür
Egemenin_Annesii Eda75 Bana söylemedi ama kesen gözüktü 7. Haftada grl kalp atısına bakalım dedi üff şimdi bu aklıma takıldı
Selenaslan01 6 haftalık ti keseyi gördük , 7 haftalikti bebeği gördük ve kalp atışını duyduk bende stres yapmıştım ama geç döllenme olmuş dedi doktor korkmayin o yüzden.
Mehsa Kişiden kişiye göre değişiyor bu durum. Ben 6+2’de gitmiştim hem bebeği gördük hem de kalp atışını duyduk ama kiminin 7. ya da 8. haftada duyuluyor
Laydi Eda75 herkesin süreci farklı . Ben 5+2 de gittiğimde keseyi gördüm 6+2 de bebekle kalp atışını gördüm ama karından gözükmedi doktor ben görüyprum size yakalayamıyorum dedi vajinal baktı o sırada bizde gördük ama dinlemek için erkendi bu hafta dinleyeceğiz nasipse 7+4 olmuş oluyor