Handetb Egzersiz yapıyorsanız ne zaman başladınız, ne tür egzersizler yapıyorsunuz? 16.haftadayım geç kalmışım gibi hissediyorum
Jasmine2426 Handetb ilk 3 ay pek önermiyorlar zaten hiç te geç değil ben hiç yapamadım haftada 1 yürüyorum anca Şuan 31+5😂 ama önceden yürüyüş yapıyordum bu ay yapmadım
Elfelf475 Handetb düşük riski olmadığı sürece hemen başlayabilirsiniz. Ben haftada en az 5 gün 10 bin adım atıyorum ya da pilates yapıyorum hava durumuna bağlı. Şimdi kahvaltı yapıp sahile yürüyüşe çıkacağım oğlumla mesela.
GulsenUlu Handetb ben fizyoterapist esliginde hamile pilatesi yapiyorum haftada 2 gun ve spor gecmisim var. Doktorunuz onay verdiyse baslayabilirsiniz. Bana fizyoterapistim zaten 16.haftadan itibaren kabul ediyorum demisti, ben de beklemistim o haftaya kadar
Slvmslu Handetb benim kilom fazla olduğu ıçin hemen başladım doktor onayı ile. Evimde bisiklet ve yürüyüş bandı var kendimi yormayacak şekilde hergün yarım saat yapıyorum.Amaç aynı kilo ile doğuma gidebilmek çünkü ben hiç mide bulantısı filan çekmediğim için yemeklerden uzak duramıyorum 😅 Doktor’un onay verdiği alanda egzersiz ve sporunu mutlaka yap bence.
Tazeanne123456 Handetb 20. Haftada pilatese başladım doktorum da tavsiye etti hamile pilatesi yapıyorum spor salonunda çok rahatlatıyor