lilyum_ Pamiramsi ooo maşallah bu çok daha net çıkmış. Ayy canım benim hayırlı olsunn. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸
lilyum_ Pamiramsi canım şimdi diğer postunu gördüm. Artimed diyince bir şüpheye düştüm. Sen yine de hemen bi prodoctor test ile tekrar yap. Ama var bence 🌸
lilyum_ Pamiramsi aynen o daha da güzel olur. Allah gönlüne göre versin inşallah. Müjdeli haberini bekliyor olacağım 🥰
Pamiramsi lilyum_ çok teşekkür ederim tüm sürecimde yanımda gördüm seni Allah razı olsun senden Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bize Allah’ın izniyle inşallah
lilyum_ Pamiramsi canım senin bebeğinin olmasını canı gönülden istiyorum. Seni de sürekli takip ediyorum acaba test yaptın mı? pozitifi gördün mü? Her testinde de çizgiyi görüp seviniyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸
ezgickm Pamiramsi ay canım had inşallah 🥹😍 test markası nedir burada artık gündem oldu bu ya sürekli aynı şeyleri okuyoruz bende prodoctor sipariş verdim yarın elimde olacak bakalım
Selo25 Pamiramsi ilk attıgın degil de son attıgına göre var cnm. Seni görüyodum bayadır öncekilerde yoksa da var gibi görüyodun sen ama bunda var bence. Her gün mü ilişki denediniz sadece yumurtlama günü mü
Pamiramsi Selo25 ilişki günlerini hatırlamıyorum çünkü bu ay ümidi kesmiştim hiç bir şeyi takip etmedim. Beta 5.76 geldi bugün 😍🤲🏻🥰
Glsm-19 Pamiramsi ay canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar canım benim bende artimed yaptım 2 kere aynı böyle silik cikti
Ceeee Pamiramsi çok sevindim canım gözün aydın sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah banada dua edermisin 🌸🧿