Ftmaa0 Doktorum gyno ferro sanol verdi kapsül olduğu için hiç bi, şekilde atamıyorum tutamıyorum 9 gün sonra randevum var o zamana kadar atmasam degıstırmesını istesem degstrrır mi
Srp53 Ftmaa0 kapsül içemiyorsanz şase şeklinde suya karıştırılanlar var direkt ağza dökülüp eriyenler var ben sidefer stick kullanıyorum ağızda dağılıyor toz öyle bir şey istyin doktorunuzdan değiştirir.
myavocado Ftmaa0 elbette değiştirir. Ben doktorun verdiği hapları midemi agrittıgi için hiç icemedim. Oocwan markasinin demiri var onu kullanmıştım, kapsül degik
Erdalmert Ftmaa0 bende aynı ilacı kullanıyorum ilk içtigimde midemi agrıtmışdı ve kapsülü açıp içtim ve tadı kötü geldi bana ve ondan sonra sürekli kapsüllü içtim ama kapsülü açıp deneyrbilirsin yinede doktor bana öyle demişdi
Deniz4848 Kapsül açıp içilmez bi de kan hapı gerçekten çok önemli değerleriniz düşük diye vermiştir doktorlar bi gün bile aksatmayın diyor
Cagldemirs Ftmaa0 bence ihmal etmeyin bende sizin gibi sonra içerim dedim kan değerlerim düştü doktorunuzu arayın değiştirsin
Gamze_gamze Ftmaa0 gebelikte kan en önemli şey. Ben de gyno kullanıyordum şiddetli karın ağrısı yaptığı için bıraktım. Sidefer stick kullanıyorum şu an. Toz şeklinde dilime döküp yiyorum direkt. Hem değerimi daha iyi yükseltti hem tadı da güzel. Yan etkisi de yok.
Bilge7- Gamze_gamze merhaba bende bu ilaçtan aldımda ilk defa kullanıcam ağzınıza dökünce kötü bir tadı oluyormu sonra hemen su içsek bişey olurmu acaba yardımcı olurmusunuz 🙏🏼🙏🏼 artık ilaçtan nefret ettiğim için denemeye bile korkuyorum 😢
Gamze_gamze Bilge7- yook sidefer kullanabileceğiniz en iyi vitaminlerden emin olun. Tadı güzel. Portakallı gibi. İçinde c vitamini var çünkü etkisi daha iyi olsun diye. Aynı zamanda B vitamini türevleri de var içeriğinde. Direkt dilinize döküyorsunuz suya dönüşüyor zaten ağzınızda. Üzerine su içmenize gerek bile kalmıyor 😁
Bilge7- Gamze_gamze ayy hadi inşallah o zaman döküyorum ağzıma şimdi size güvenerek 😅🙏🏼🙏🏼 teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için 🙏🏼🙏🏼🙏🏼