Canım anne ve anne adayı arkadaşlarım❤️ Kafanızda onlarca soruyla boğuşuyorsunuz biliyorum. Ama inanın hepsi geçici. Zamanın tadını çıkarın. Kendinize iyi gelicek aktiviteler yapın. Zaman çok hızlı geçiyor birde bakmışsınız ufak bir popo yanınızda kıvrılmış uyuyor☺️ Yanağının üstüne yatınca aralanan puf dudaklar, tombiş ayaklar, mis gibi gıdı kokusundan sonra dünya dertlerini unutuyorsunuz❤️ siz bebeğiniz için en iyisisiniz. Onun sizin sevginize çok ihtiyacı var. Her an koklayın ve öpün. Her gece bugün az mı öptüm diye deliriyorum biliyorum çok hızlı büyüyecek bu zamanları asla geri gelmeyecek. Ona değecek tozdan bile koruyacağız , dakikalarca nefes alıyor mu diye göğsünü izleyeceğiz. Ama birde bakmışız büyümüş. Yaramazlıkları kırıp dökmesi başlamış. Ama inanır mısınız onun yaptığı hiçbir şeye kızamıyorsunuz. Az sesimiz yükselince o titrer gözlerle bakınca kalbimiz paramparça olucak. Bir gün az yese tüm modumuz düşecek. Acaba bugün eğitici oyunlar oynadık mı gelişimine faydalı davranıyor muyum diye kafayı yiyeceğiz. Ama hepsi geçecek… hepsi😔 her anın tadını çıkaralım çok hızlı büyüyorlar…❤️