Neslihanylmz Kızlar kolumda ajda bilezikler var hiç çıkarmak aklıma gelmemişti çok bol oluyodu zaten illaki çıkar diye düşünmüştüm asla çıkmıyor napıcam ben ne denediysem olmuyor
Aleyysss000 Çorap geçirip çıkarmayıda deneyip çıkaramadıysanız yüksek ihtimalle kestirmeniz gerekecek
Neslihanylmz kalorisizpatates evet yağladım sabunladım ama olmadı bebek yağı ve vazelin deneyeceğim tekrar ellerimin kızarıklığı gidince
isiksinem45 Erkekannesiiiii Bende 29 haftalıgim bugün aşırı kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı aynı adette çektiğim sancı gibi sizede oluyormu aceba
Neslihanylmz Erkekannesiiiii bende ona üzüldüm şimdi çok bol oluyodu hayli hayli çıkar diye düşünmüştüm
Ervaidil isiksinem45 bende yarın 29 oluyorum canım bacaklarım değil ama kadıklarım adet olacakmışım gibi hep beni uykudan uyandırıyor normal mi bilmiyorum
Erkekannesiiiii isiksinem45 canım çok yoruldugumda oluyo ama bazen öle bı vuruyoki sağ tarafım felç oluyo
Zaml16 Neslihanylmz evet bir şeyler sürdü çorapla ileri geri sağ sol yapa yapa çıkarttılar çok acıdı 32 haftalıkken çıkartmıştım bende keşke daha önce çıkartsaymışım ama şuan son haftalardayım şimdi hiç çıkmazmış biraz yamuldular onuda düzelttiler orda