GizemCengiz 29 Ocak’ta planlı sezaryen yapacakken bu gece birden ağrımaya başladı karnım. Fakat ben doğum sancısı olma ihtimalini düşünmedim bekledim geçsin diye. Çünkü anlatıldığı tarzda bi ağrım yok. Burda hep belden kasıklara inen bir ağrı diye okuyordum ama benim karnımın içi acıyordu yalnızca. Sonra baktım geçmiyor uyutmuyor kötüyüm, bir de kusmalarım başladı. Dedim hadi acile. Evin yakınındaki bi hastaneye gittim 2 cm açıklık vae doğum başlıyo dediler nst de düzensiz sancım çıktı ama ben ağrı hissediyodum baya. Hemen kendi doktorumu aradım hastaneye geçtim yatışım yapıldı. Genel anestezi ile sezaryen oldum ve o kadar rahat kolay bi doğum geçirdim ki anlatamam size. Hiç anlatıldığı gibi acım ağrım olmadı hemen ayıldım emzirdim. Boşuna korkutmuşum kendimi siz de benim gibi olmayın. Sorularınız olursa yanıtlarım
Heyzil GizemCengiz canım peki ağrı kesici in etkisi geçince yara yerin acımadı mı. Sütün hemen gelmiş ne güzel
ElmasSs GizemCengiz Ayağa kalkmanda fln bi sıkıntınoldu mu dikişlerden dolayı rahat hareket edebiliyor musun? Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş:)
Endegerlimoglum GizemCengiz gözünüz aydın darısı bize. Umarım bende çıktığım da korkulacak bisey yokmuş derim amin çok amin ❤❤😂😂
elifagace GizemCengiz Hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun sağlıkla büyüt inşallah🥰Hangi hastanede doğum yaptın sanki medicana diyodu yanlış mı hatırlıyorum seni inşallah doğrudur bende medicanaya geçmek istiyorum tecrübeli birinden duymuş olurum😬😬
GizemCengiz Heyzil hayır canım inan bana öyle anlatıldığı gibi acı ağrı yok sadece pozisyon değiştirirken biraz zorlanıyorsun. Kanamam olsun diye karnıma bastırmaları daha zordu bence.
GizemCengiz ElmasSs tabiki dikişlerden dolayı çok rahat hareket edemiyorum ama gayette yürüyorum oturuyorum kalkıyorum şu an. Bebeğimle ben ilgileniyorum hatta çoğu zaman içim gidiyo kendim ilgilenemezsem
GizemCengiz Serraaa ben hep genel istiyordum genel oldum canım ve iyi ki genel olmuşum diyorum şu an hiç abartıldığı gibi şeyler yaşamadım çok kolay oldu doğumum bana göre
Bilinmeyen34 GizemCengiz yarın sabah doğumum var genel anestezili sezeryan.icimi açtın teşekkür ederim🙏🙏🙏
Minikdunyam GizemCengiz gözün aydın canım sağlıkı sıhhatli büyüt inşallah Pazartesi de ben sanırım planlı sezeryan olacağım
tazecikanneee GizemCengiz yaa 🥰🥰 Sağlıkla analı babalı büyüsün insallah 😍😍 Son ultrason kilosu ile Doğum kilosu arasında fark var mıydı?
matematikcianne GizemCengiz benim de yaklaşık 12gunum kaldi planli sezeryan icin.. genel anestezi olacak,bebegim ters.. korkuyordum, yazdıklarıniz çok iyi geldi...
GizemCengiz matematikcianne ben o kadar gergindim korkuyordum ki ameliyattan çıkınca çok rahatladım... inşallah sen de en kısa zamanda rahatlarsıın canım...
Berilikom matematikcianne merhaba doğum oldumu sizin benim bebeğimde ters dedi dr dört gün sonra nasipse doğum ters olunca noluyorki sezaryen de bide nasıl geçti💙🧿