Baby_B Anne yani besik aldim,reflü yatagi pozisyonunuda aliyor Ama icine yatak almam gerek Besigi 7-8 ay kullanicam,babynest kullananlar yazabilir mi🥰
Feyzanurguc Baby_B kızımda juno yatak yerine babynest almıştım bebek arabam da normal bebek arabalarındandı travel tercih etmemiştim hem bebek arabasında hem gündelik kullandığım küçğk sallanan beşiğinde hem park yatağın üst kademesinde hep baby nest kullandım şuan 2. Gebeliğim doğuma 22 gün kaldı elim kolum olması için çıkarttım yıkadım hazırladım doğumumu bekliyor iki gözümün çiçeği 7 ayına kadar kullandık biz sanırım ama kişiden kişiye değişiyor kimisi gereksiz buluyor ki bence juno yataktan daha işlevsel ama reflü olursa reflü yatağı yada juno daha çok iş görür ben bebeğin kucağa da alınırken öyle pıt diye alınması taraftarı değilim kim alırsa alsın hep babynestte verdim kucağına
Baby_B Feyzanurguc tesekkur ederimm❤️Anne yani besigim portatif tasinabilir bir sey.Babnest gibi istediginiz zaman yere,yataga vs koyabilirsiniz cikartip Bebek arabasida travel alacağız Bi degerlendirip karar vericem❤️