Guzelanne56 Aslanmom1 bana ıgne vermedı doktorum açıkçası oylesıne kullanıyorduk bunda ben yıne sorucam 2 farklı doktora danıstım sorun olmaz 34 de kes dedı
Guzelanne56 Yasminnnnn tesekkur ederım bende öyle sorun da olmadı oncekınde sadece 23 de centık cıktı ondan başladık sonra kesemeden dogurdum. Bunda önlem amaclı başladık haftaya kesıcem ama endıse edıtorum bi yandan
Yasminnnnn Guzelanne56 Hayir.kesinlikle endişe etme kendine stres yapma hangi nedenle kullanılırsa kullanılsın bu kan sulandırıcı ilaçlar belirli haftalarda kesiyorlar mecburen
616171_ Guzelanne56 benim düşüğüm olmuştu ama babamı kaybettim o üzüntü zamanında düştü daha yeniydi o yüzden pıhtılaşma olduğunu düşünmüyordum tabi önlem amaçlı veriyolar
Guzelanne56 616171_ basınız saolsuun bende aynı sekılde pıhtılaşma olduğunu dusunmuyorum çünkü pıhtılaşma da erken haftada kayıp oluyormus, ben 23 haftaya kadar aspirin kullanmadan ılerledım ilk bebegımde demekkı pıhtılaşma olsaydı o haftayı goremezdm
Guzelanne56 Yasminnnnn evet tesekkur ederım bılıyorum ama tek aspırın kullanıyorum ya kesınce sorun olmasından korkuyorum açıkçası yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldım gebelıgın