Feyzasucu Kızlar doktora gıttım bugun 2lı tarama ıcın doktoe cınsuyet hakkında kendılıgınden kıza benzıyor dedı ama sonra erkek dersem sasırma dedı sızınde hıc boyle olup erkek dedımı sonradan suan 12+2 olduk sızce tam ne zaman netleşir????
MelekAnnesi52 Feyzasucu 16.17.haftalarda netleşir 😆 ben ikiliye gittiğimde 13+3 düm tahmin yapmadı bize 😣 16 dan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum
MelekAnnesi52 Feyzasucu canım ben özele gidiyorum 🤷 ona rağmen demediler burda okuyorum 11.12 de öğrenenleri imreniyorum😍
Esisee 11+5 ikili taramamızı olduk doktor %60 kız dedi ama emin olmak için 16. Haftayı bekleyelim dedi ☺️
MelekAnnesi52 Feyzasucu Biz eşimin görevi nedeniyle Aksaraya gidiyoruz hastaneye 🙃 haftaya cuma memleketime gidip orda gitcem bide arkadaşım erkenden öğrendi bebeği de kız hatta 😊
Esisee Feyzasucu iki gün önce ikili taramam yapıldı daha 16. Haftaya çok var sabırsızlıkla bekliyorum :)
23Zumra Feyzasucu ya Allah hayirlisini versin oncelikle.ama kiz cok istiyorum simdi yaniltabir dedigi icin birseyde almak istemiyorum 🙈😍
Mahmuredmrkl Ben 13 haftalıkda ögrendim erkek 14 hafta oldu bugun tekrar gttm erkekdir dedi doktor emin olduk 😀❤️
MelekAnnesi52 Feyzasucu aynen bana söyledi 13 haftalık falandi galiba kız diye söyledi doktor dedi 16 da net kız demiş