Zeyzeyy- Kızlar bu akşam 9 dan sonra inanılmaz sancım oldu karnım sertleşip duruyor belime ağrı giriyor doğum sancısı değildir dimi çok erken korkuyorum
Frkubra Zeyzeyy- bendede oluyor 33 haftadan beri bebek buyudugu için yerini genişletiyor korkmayın ilk hamileliginiz mi
Zeyzeyy- Aeell bebeğin hareketlerini hissediyorum karnımın alt bölgesine baskı yapıyor sanki inşallah doğum değildir ya
Zeyzeyy- Yaseminaylis evde değildim şimdi eve geldim uzandım rahatladım biraz bel ağrım var biraz karnımın ağrısı durdu biraz
Aeell Zeyzeyy- yalancı sancida olabilir ama ihmal etmeyin 22 hafta 500 gram dogdu kizim 8 yaşında elhamdülillah çok ayakta durduysaniz yada yorucu Bi iş yaptıysanız ondanda ağrı olmus olabilir
Frkubra Zeyzeyy- başınız sağolsun elinizden geldiğince uzanın dinlenin ben öyle yapıyorum çok ayakta kalincada bel ağrısı çok oluyor çünkü bebek bu haftalarda hızla kilo almaya basliyor
Aysun-52 35 olucaz bizde çok ayakta kalınca ağrı oluyor belde özellikle. İstirahat gerekiyor bize bu saatten sonra gerisi yaramıyor ne yazıkki🙃