oykukerem 9 gibi belime bi sancı girdi zorladı baya beni sonra kasıklarımda da hissetmeye başladım. Regl sancısı gibi ama ara ara siddetleniyor. 37 haftaligim önceki doğumum sezeryandi. Oyuzden ne olduğunu anlamıyorum . Bide çok afedersiniz 2 saat içinde neredeyse 4 kere büyük tuvalete çıktım. 23:10 da sancim durmuştu şimdi yine basladi
Zakine oykukerem duzenlimi onu takip et belli bi araliklarla oluyor diyorlaryaa,gerci bende sanci cekmedim ilkinde sezeryan oldum ,,,ikinci ye hamileyim merak ediyorum sanci olucakmi
ttazeannee oykukerem düzenli ve sık gelmeye başladıysa hastaneye gitmenizi öneririm benimde adetlerim çok ağrılı geçerdi o yüzden sancı beni çok zorlamamıştı hatta hastaneye gittiğimde 7 8 cm açıklık vardı iki saate doğum olmuştu. Bana kalsa daha evde beklerdim annem dedi artık gidelim diye 🤣
oykukerem Zakine yani yarım saati geçti sancim tekrar başladı dayanılmaz değil ama adet sancısını zor geçiren biriydim onun gibi bi sancim var
minikbebegim06 oykukerem sancı aralığını takip edin 10 dk 5 dk da bir gelen sanciysa karninizda bebek kubbe gibi bir yere toplandiysa evet doğum sancısı olabilir
oykukerem ttazeannee aminnnn çok teşekkür ederim Rabbım hepimize kolay doğum nasip etsin bir bütün haliyle sağlıklı sıhhatli hayırlı ve kolaylıkli 🤲🤍