Moomtoobee Kızlar bu sürece kadar ne kadar kilo aldiniz ya sanki 2. Trimester da hızlı kilo almaya başladım gibi cok korkuyorum ve üzülüyorum 58 ile hamile kaldım 64 kiloyum şuanda daha 4 ayda 🫣 siz kaç kilo aldiniz
Mucizee80 Moomtoobee bnde 58 le gebe kaldım 59 olmuşum kilo alımı kişiden kişiye değişir, tetanoz aşısı da ikinci gebelik olduğu için tek doz olacağım 23.hFtada yaparz dediler
Sevincblbl Moomtoobee 60 ile başladım 64 oldum 18 haftalığız şuan zaten en kilolu hakimle hamile kaldım üstüne de sanırım fazla aldım şuan artık daha dikkat edeceğim ama öncelik bebeğimizin sağlığı 🌸 hareket henüz net hissetmiyorum merakla onu bekliyorum ilk gebelikte geç olabiliyormuş sanırım
Moomtoobee Mucizee80 ben erken oldum galiba aşıyı 16 haftadan itibaren yapıldığını söylediler sağlık ocağından
Mucizee80 Moomtoobee kaçıncı haftadan yapılmaya başlandığını bilmiyorum ama ilk gebeliğimde ilk aşım 20.haftada yapılmıştı
Moomtoobee Sulemmu hissetmiyorum pek henüz bazen seyirme şeklinde biseyler hissediyorum ama bebek mi anlamıyorum 😇
Tugba_turk46 Moomtoobee 63 le hamile kaldım 2 hafta önce 68 dim 3 gün önce hastenede tekrar tartıldım 66 ya düşmüşüm hayret ettim kusmam bulantımda yok ishalim var ondan kilo kaybı oldu galiba 17 haftalığız 🐣 aranızda bu haftalarda ishal problemi yaşayan oldumu