qizcee_ 17 haftalik hamileyim karnimda tuhaf şeyler hissediyorum sjxkxk bebek mi acaba boyle ağri gibi tuhaf tarifte edemiyorum Bebegimi her gun dinliyorum hissedermiyim diye bugun dedigim gibi bi his yaşadim siz bebeginizi ilk hissettiğinizde ne olmuştu 🥹
bengonca qizcee_ benim böyle karnımda kelebekler uçuşuyor gibiydi 🤗🤗 17. Hafta ilk bebek için biraz erken ama hissediyor olabilirsiniz tabi
Cnhavva qizcee_ uygulamada 14. Haftada bile bebek rahim duvarina 1 sn den fazla temas ederse hissedilebileceği yaziyodu yuzeye yakinsa deriye hissedilebilir genelde bu donemlerde bisey kayarmis gibi yada pit pit baloncuk seklinde anliyolarmis bende bugun gobek deligimin sag altinda o tarz hissettim bagirsak hareketi olmadigina eminim ama bebek mi onu bilemiyorum belki de hissetmis olabiliriz
1baharcicegi qizcee_ bende o zamanlarda hissetmeye başladım😄doktorum biraz erken dedi 24sonrasi hissedilir dedi ama yok eminim hatta daha erken bile hissetmeye başladım 🥹
tubaydinlioglu_3561 Bende ufakta olsa hissetmiştim erkek bebek benimki birsey sanki bir sağa bir sola içimde iğne batması gibiydi🤩🤩 şimdilerde top oynuyor içimde 🤣🤣
Snm_33 @“qizcee_” Böyle damarın atıyormuş gibi oluyor ben bağırsaklarımdan geliyor sanıyordum büyüdükçe daha çok belirginleşiyor🥲
Gunduzanne qizcee_ küçük olduğu için 17.haftada güçsüz hareketler hissedersin balık gibi hissiyatı🩷 bikaç haftaya da tam hissedersin
qizcee_ Gunduzanne inşallah heycanliyim biraz ilk gebeligim o yuzden azicik bile olsa hissetmek istiyor insan 🥹
Gunduzanne qizcee_ ayy canım benim🥹 şuan 28 haftalık hamileyim bende, annemle telefonda konuşurken bile çok güçlü tekmeler atıyo sanırım anneanneci olucak😂 güzel güzel sev karnını 20.haftada duymaya da başlıyorlar
drnkra2025 qizcee_ bnde 17de hissetmeye başladım anlatılcak gibi değil çok tuhaf ve çok güzel 😍😍😍😍 ilk gebeliğim
qizcee_ MasalSara ay çok güzel umarımm o günler çabuk gelir 🥹 Allah sağlıkla kavuşmayı hepimize nasip etsin😻
aslaninannesi7 qizcee_ ben o haftalarda böyle seyirme gibi hissettim. Hatta başta o değildir dedim ama bebeğimmiş 🌸
Erkekannesiiiii qizcee_ kuşun kanat cirpmasi gibi oluyor çok güzel bı histi şimdi artk canımı yakiyor