Esinkayar Kızlar merhaba 20+6 haftalık gebeyim idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorumdan randevu alıp gideceğim ama ilaç kullanmak istemiyorum evde doğal yollar ile geçirebileceğim neler olur tavsiyeniz var mıdır 😔
mlkkk Esinkayar evde hijyeninize dikkat etmeniz yeterli ama ilaç kullanmadan evde hiç bişey yapamazsınız enfeksiyonu atmak için ilaç kullanmanız gerekiyor. Hamiellikte enfeksiyon ilaçlardan daha tehlikeli o yüzden bence ilacınızı için iç çamaşırı temizliğine kuruluğuna dikkat edin yeter
Asi_07 Esinkayar ilaç kullanmadan malesef geçmiyor bol su için zaten tek kullanımlık toz veriyorlar genelde
Eda27 Esinkayar Bence korkacak bişey yok bende öyle oldum şu içine atılacak ilaç verdi kullandım ama hala devam ediyor bence normal bu haftada böyle olmak çoğu kişi öyle galiba
Dhdhdjdhdk Esinkayar Eğer antibiyotiklik bir durum varsa kullanmalısınız. Doktorum enfeksiyonun antibiyotikten daha çok zarar verdiğini söylemişti. Doğal olarak da bolca su
Hatice-Beer Bende yasadım 24 haftamda ilac verdi dirençliydi gecmedi 3 gun hastanede yattım serum falan vedi sonrasında bol su içtim özelikle ac karınla 1 litre içiyorum daha cok faydasını gördüm.
Suleozkanmavi Haftamda enfeksiyona yakalandım . C katagoride 188 çıktı baya yüksekti aşırı korktum . Antibiyotik kullandım . Bu süreçte kullanıp kullanmamayı çok düşündüm ama enfeksiyonu kesmezsem daha yüksek mg antibiyotik kullanmak zorunda kalacağım için kullandım ve bitti şükür . Hiç çekinmeyin ve kendi kendinize sakın ilacı kesmeyin . İçin ve ardından tekrar enfeksiyon testi yaptırın
bebemvebenn Esinkayar tek kullanımlık toz verdi bana 10 gün arayla 2 defa içtim üçüncüyü de içecem. Üç defa iceceksin dedi . İnşallah duzelmistir diye umut ediyorum bakalım ayın 28inde randevum var yine idrar tahlil verecem . Temizliğime de çok dikkat ederim ilk defa böyle bir şey oluyor enfeksiyon falan ben hiç bilmezdim niye böyle oldu anlamadım cidden 😏
ozmerd Esinkayar merhaba bende de çıktı doktor antibiyotik yazdı kullanmak istemedim ne olur ne olmaz gebeliğim yeniydi çünkü evde hazırlayacagın beyaz dut kurusu kürü ile geçirebilirsin canım istersen atarım tarifini
Snm_33 Bende de olmuştu şuan 36+2 yim hâlâ devam ediyor doktorum banada toz vermişti bide fitil kullandım ben pek bi etkisini göremedim, kekiği kaynatıp buharında durunca baya iyi geliyor rahatlatıyor, bana iyi geldi denemek istersen 🌸