drnkra2025 Kdrbsr ben öğrenmeden 12 gün önce tahlilimin sonucunun yüksek olduğunu gördüm🙈 ama daha öncelerindede hamile kalmadan önce sürekli bebek görüyodum denk gelmişte olabilir 😅
Canankalp Kdrbsr bir hafta arayla rüyamda gördüm ilk rüyamda biri bana erkek bebeğe hamile olduğumu söylüyordu Rüyamda erkek bir bebek doğuruyordum Rüyalarımdan etkilenerek ve bir gün adet gecikmesi yaşadım test yaptım ve hamileyim
Kdrbsr yorgunbirannekanatlanacak merhaba çok güzel söylemişssin Pcos var 2 senedir ne ümitlerle bekliyorum ne gözyaşı döküyorum her önüne gelen insan sorduğunda içim burkuluyor dışardan baktıgımızda herkesin penceresinde aynı gözükmeye biliyor çok takılmaması gerektiğinin farkındayım yine de yorumunuz için teşekkür ederim ama her insan aynı olama biliyor.
Ebrugunesss Kdrbsr aşılama olmuştum ve hep içimde olacağına dair bi inanç vardı ve rüyamda sürekli görüyodum test yapıyordum ve iki çizgi vardı ve çok şükür öyle nasip etti rabbim
Serapkayaa1234 Kdrbsr valla bu rüyaları hepp düşündügümüzz icin görüyoruzz bende çok gördüm şu 2.5 yıl evliligim boyunca mayıs ayında rüya gördüm o gün dogum günümdü test yapıyordum cift cizgi cıkıyordu rüyamda sonra sabah kalktım işe gittim mecburen çıkıştada test aldım ama daha adetıme 4 gün vardı ve belirti falanda yoktu 😂 hemen eve geldim yaptım hayalet çizgiyle ögrendim en güzel dogum günü hediyesi olmuştu bana Rabbımden gelen sonra temmuz ayında düşük yaptım saglıksız gebelikmiş nasıp olmadı vardır Rabbımın bi bildigi dedım 🤲🏻❤️
nurssmom Serapkayaa1234 yaa okuyunca burnum sızladı. Haziran 12 doğum günüm haziran 11de öğrendim doğum günü hediyesi dedim. Temmuz 20de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 😪
Serya3 Kdrbsr benim rüyamda yaşlı bir amca şuraya tutunursan gebe kalcaksın dedi beni orda tuttu ve rüyamda hamile kalmışım. Gerçektende 5 gün sonrasında adetim gecikti ilk gebeliğimde hamile kalmıştım..
nurssmom Kdrbsr 2. Gebeliğimde rüyamda test yaptığımı pozitif çıktığını gördüm test yaptım ve hamileydim. Ablamın 1. Bebeğine test yaptığını gördüm gerçek gibiydi anlattım test yaptı ve hamileydi. Birde rüyamda halamları görmüştüm annem bende sana hamilelğimi öğrenmeden önce halamı gördüm demişti. Ama aylardır tekrar deniyoruz bebeğimin olduğunu vs görüyorum ama bunlardan hiçbirini durduk yere görmedim bilemiyorum herkesin inancı farklı 🤣🤷♀️
Serapkayaa1234 nurssmom yaa aynıyızz hemen hemen canım 😢 Olsun cok sükür bunada yine olur hep dua edelim biz ve inanalım Rabbımıze 🤲🏻
Busetacir Kdrbsr psikolojik olarak etkileniyor insan, bebek düşünmeye başlayınca sık sık gördüm ama hep erkek bebek gördüm, şimdi hamileyim kızım olacak🥰
dora2110 Kdrbsr ilk hamileliğimde erkek bebeğimin olduğunu gördüm hamileymişim ikincide rüyamda beta 13 gördüm 12 betayla hamile olduğumu öğrendim ikisi de düşük oldu dün gece testte çift çizgi olduğunu gördüm yarın kan vericem